Chef Servicemarknad

Chef Servicemarknad

Om rollen

Ett nybildat dotterbolag till Hedin Mobility Group har fått agenturen för en ny bilmodell med distribution i Europa. Det innebär att det nu ska byggas upp en ny organisation och verksamhet.

Som chef för servicemarknaden kommer du ha ansvaret för bland annat homologering, teknisk support, garanti, servicekampanjer, utbildning m.m. Du blir spindeln i nätet och möjliggörare till att återförsäljarna i sin tur klarar sina serviceåtaganden mot kunder.

Du gillar utmaningar och brinner för att vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet. Du tar initiativ till teknisk support i världsklass och har alltid möjligheter i åtanke. För att lyckas har du ett stort eget driv, är säljande och mycket resultatdriven och älskar att bygga verksamheter i ett högt tempo.

Din profil

Vi ser helst att du har erfarenhet från en liknande position med stor förståelse för vad som krävs av rollen. Du har erfarenhet av jobba internationellt och van att göra det genom återförsäljare i andra länder. Du har även erfarenhet av ledarskap och rekrytering då du kommer att vara delaktig i att hitta rätt resurser för verksamheten.

Du behöver ha gedigen erfarenhet från fordonsbranschen eller liknande, samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Lämplig bakgrund är om du tidigare varit ansvarig för servicemarknad, teknisk service inom fordon eller liknande produkter. Du måste ha en teknisk förståelse och ett stort bilintresse.

Vi erbjuder

Att jobba inom Hedin Mobility Group är att vara del av en spännande tillväxtresa hos en arbetsgivare som tar till vara drivna och engagerade medarbetare. Varje individuell kompetens är en tillgång och tillsammans skapar dessa personer starka innovativa team. Dina kvaliteter och styrkor tar plats och blir användbara för hela företaget.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan med personligt brev och CV redan idag! Senaste ansökningsdag är 10 juli, 2022.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.