Central Servicesäljare

Central Servicesäljare

Vi söker en Central Servicesäljare till vårt huvudkontor som vill hjälpa oss att utvecklas och växa mot nya höjder!

Om rollen

Som Central Servicesäljare ansvarar du för hela processen kring servicearbete mot våra verkstäder - från att administrera serviceavtal till att hantera kundrelaterade uppgifter. Tjänsten innebär daglig kontakt med våra säljare, servicesäljare, verkstadschefer och generalagenter vilket ställer krav på såväl samarbetsförmåga som noggrannhet. Du kommer att ingå i ett team hos vår centrala serviceavdelning och tillsammans arbetar ni för att hålla en hög kvalité i arbetsutförandet.

Följande arbetsuppgifter förekommer i tjänsten
  • Registrering och avslut av serviceavtal
  • Uppföljning och rapportering serviceavtal
  • Hantering av ingående mail
  • Hantering av fakturor
Din profil

Vi söker Dig som har erfarenhet kring servicearbete gentemot verkstäder och besitter en god administrativ kunskap. I ditt arbetssätt är du flexibel med en förmåga att hantera snabba förändringar och därtill arbeta strukturerat och effektivt. Du har tidigare erfarenhet av kundkontakt och vet vad som krävs för att leverera hög kundnöjdhet och kvalité. Det är meriterande om du tidigare räknat på servicearbeten samt besitter kunskap kring fakturahantering.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter i ett ambitiöst team och en god arbetsmiljö i nya fräscha kontorslokaler. Sysselsättningsgraden är på heltid och anställningen innebär 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.