Biladministratörer

Biladministratörer

Hedin Mobility Group är en snabbt växande koncern med 40 starka varumärken inom fordonsbranschen, verksamheter över hela Sverige och 7 andra europeiska länder. Vår vision är att vara en branschledande affärspartner inom de områden där vi verkar för att skapa ett långsiktigt värde som alla intressenter drar nytta av. Vi värdesätter ansvar och kvalitetsfokus i förhållande till kunder, medarbetare och partners.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu två Biladministratörer, en tills vidare anställning samt ett vikariat som löper under ett och ett halvt årmed goda chanser till förlängning. Tjänsterna innebär att stötta organisationen med administration kopplat till bilaffären. Du kommer att arbeta med hela processen från beställning av bilar till leverans till kund. Vidare har du daglig kontakt med säljare, myndigheter, finans- och försäkringsbolag. I rollen hanterar du inkommande mejl, köpeavtal, bilägarbyten, dokumentation kring lån- och leasing samt säkerhetsställer att alla bilaffärer är korrekta och klara inför leveransdag. Du kommer även att kontrollera så att lagliga krav, förordningar och företagets Guidelines efterföljs. Tjänsterna kräver god prioriterings- och planeringsförmåga, noggrannhet och ansvarstagande. På denna centraliserade avdelning kommer du att tillhöra ett team som värdesätter gott samarbete och högt i tak.

Vem är du?

Du trivs med att arbeta administrativt, är noggrann och systematisk. Vidare har du en god förståelse för ekonomi. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande administrativa arbetsuppgifter och/eller servicearbete. Erfarenhet från fordonsbranschen anses som meriterande. Vi förutsätter att du fungerar bra i grupp och att du värdesätter bra teamwork, men samtidigt är du självgående i det dagliga arbetet. Du har förmågan att skapa goda relationer och kan på ett prestigelöst sätt hjälpa kollegor när det behövs. Som Bildaministratör på Hedin Mobility Group värdesätter vi att du är stresstålig, flexibel och har en känsla för service. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra bra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Ena anställningen är en tills vidare tjänst med sex månaders provanställning. Den andra anställningen är ett vikariat på heltid.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Tveka därför inte på att söka redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.