Biladministratör

Biladministratör

Vi söker en kollega till vår Biladministration

Om rollen

Vi söker nu ytterligare en proffsig och engagerad kollega till vår Biladministration på huvudkontoret i Mölndal. På denna centraliserade avdelning är vi idag ca 25 personer uppdelade i olika team där du kommer att ingå i ett av dem och stötta övriga delar av organisationen med administration kopplat till bilaffären.

Hur ser en arbetsdag ut?

I Teamen som är uppdelat per bilmärke arbetar man med hela processen -från beställning av bilar till leverans till kund. Du har daglig kontakt med våra säljare, myndigheter, finans- och försäkringsbolag. Du hanterar inkommande mejl, köpeavtal, bilägarbyten, dokumentation runt lån- och leasing samt säkerställer att alla handlingar är korrekta och klara till leveransdag. Du säkerställer även att vi följer de lagliga krav och förordningar som finns samt följer företagets Guidelines. Det kan stundtals vara hög arbetsbelastning samt deadlines att förhålla sig till som kan upplevas hektiskt. Här krävs mycket god prioriterings- och planeringsförmåga, noggrannhet och ansvarskänsla.

Teamets huvudsakliga uppgifter är:
  • Hanteringen av ingående mejl och telefonsamtal
  • Orderregistrering
  • Slutgiltig kontrollfunktion av köpeavtal, finanser, betalningar etc.
  • Registrera ägarbyte, försäkringar, garantier och finansiering
  • Bilbetalningar och fakturahantering
  • Hålla rutiner och processer uppdaterade samt sträva efter förbättring och effektivisering
  • Registervård
Vem trivs här?

Du brinner för att arbeta administrativt, trivs med återkommande arbetsuppgifter, är noggrann och systematisk samt har en förståelse för ekonomi. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande administrativa arbetsuppgifter och/eller servicearbete. Erfarenhet från fordonsbranschen anses som meriterande. Då vi är uppdelade i mindre team behöver du fungera bra i grupp och förstå värdet av bra teamwork, men samtidigt vara självgående i det dagliga arbetet. Vidare är du nyfiken på att lära dig nytt. Du äger förmågan att skapa goda relationer och kan på ett prestigelöst sätt hjälpa dina kollegor när det behövs, även utanför teamets gränser. Stresstålighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och känsla för att ge god service kommer att ta dig långt och du räds inte för att ta tag i det som behövs göras. Sysselsättningsgraden är på heltid och anställningen innebär 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.