Application Specialist Dynamics NAV

Application Specialist Dynamics NAV

Om Hedin IT

Hedin IT AB grundades 2014 och är koncernen Anders Hedin Invest AB:s IT partner och ansvarar för IT support, drift och utveckling av bolagens IT miljöer och digitala tjänster.

Vi erbjuder

En snabbt växande arbetsplats i en familjedriven koncern med korta beslutsvägar. Våra största affärsområden är inom bilförsäljning, verkstad och försäljning av delar och hjul. Vi är ca 3 000 anställda och har en omsättning på ca 22,3 miljarder i 5 länder - det innebär en försäljning på nästan 80 000 fordon om året.

Arbetsuppgifter

För oss på Hedin IT som nu befinner oss i en expansiv fas för att möta verksamhetens behov och efterfrågan, behöver vi tillsätta en applikationsspecialist för Microsoft Dynamics NAV. Du kommer att ingå i ett centralt affärssystem-team där mycket kontakt med olika funktioner i verksamheten förekommer, arbetsuppgifterna kommer innefatta:
  • Kravställning vid utveckling av affärssystemet
  • Prioritera utveckling ihop med verksamheten
  • Stöd och utbildning av användare i verksamheten
  • Bidra till att effektivisera arbetssätt och processer så att vi använder systemet på rätt sätt
En möjlighet att vara med att driva förändring genom ett nära samarbete med verksamheten utveckla och förbättra affärssystemet.

Vi söker dig som gedigen kunskap om Microsoft Dynamics NAV. Du är nyfiken och nytänkande i ditt sätt att arbeta, du är positiv som person och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö. Du kommer med egna initiativ och förslag på förbättringar. Du besitter förmågan att snabbt sätta dig in i användarnas sätt att arbeta, är strukturerad och har en god kommunikationsförmåga.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Utvecklare, IT-Utbildning, Support, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.