Teknisk administratör med fordonsintresse sökes!

Om jobbet

Är du en person med ett stort tekniskt intresse? Har du dessutom en god administrativ förmåga som du vill kombinera med tekniskt arbete? Tycker du om att arbeta med varierande uppgifter där den ena dagen inte är den andra lik? Då är tjänsten som teknisk administratör hos Haulotte något för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk administratör kommer du att arbeta med t.ex:
 • Garantiärenden
 • Ta emot och administrera orders
 • Ta emot maskiner och sköta dokumentation på dessa, gå inom SMI samt DPI (mall finns att följa)
 • Ser till att rätt dokumentation följer med rätt maskin
 • Kundkontakt via mail och telefon
 • Supportfrågor
 • Serviceärenden i verkstaden
Din profil

För att passa in i tjänsten som teknisk administratör krävs det att du har en teknisk bakgrund inom fordon/teknik ex: gymnasieutbildning, YH-utbildning eller motsvarande. Som person är du strukturerad, har en god teknisk kännedom samt gillar ordning och reda då du kommer att hantera stora maskiner och dess dokumentation. Du ska vara driven och serviceminded då det ingår kundkontakt i tjänsten. Det är viktigt att du är ansvarsfull och noggrann då det är viktigt att inget går fel eller missas.

Skallkrav:
 • Gymnasieutbildning/YH-utbildning inom fordon/teknik eller relevant område
 • Körkort B
 • Flytande Svenska & Engelska
MERITERANDE:
 • Truckkort
 • Finska eller franska
Villkor

Omfattning: Heltid 100%
Arbetstid: 7-16
Placering; Mölndal

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sistan ansökningsdag . Tipsa en vän eller skicka in din ansökan idag.
Välkommen till Framtiden!
Jobbfakta

Ring Amanda Primnell, 0722-899336

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juni

Om företaget

Haulotte Group är Europas ledande tillverkare av arbetsplattformar. Som ett led i Haulottegruppens globala expansion och för att befästa sin marknadsledande ställning i Europas nordliga delar startades hösten 2001 dotterbolaget Haulotte Scandinavia AB i Göteborg, Sverige. Företaget finns nu i Åbro Industriområde, Mölndal.

Deras uppgift är att marknadsföra Haulotteprogrammet samt att tillhandahålla en god eftermarknadsservice. Maskiner kommer och levereras till följande platser från Mölndal: Sverige, Finland, Danmark, Norge, Island, Estland, Lettland och Litauen.

Företaget erbjuder en introduktion för att snabbt komma in i rollen samt att det finns utvecklingsmöjligheter på sikt att bredda sin roll.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.