Projektledare för solcellsinstallationer

Projektledare för solcellsinstallationer

Din roll
Som projektledare ansvarar du för att överblicka pågående installationer av solpaneler hos både privatpersoner och företag. Du ser till att rätt material är beställt och att tidsplaner, montörer och ställningar är bokade. Du går igenom logistik, tidsplanering och riskanalyser med alla inblandade och ser till att alla känner sig trygga i sina arbetsuppgifter. Du handleder där det behövs och löser de problem som kan uppstå. Vid nyrekryteringar instruerar och utbildar du nya montörer i våra arbetsmetoder. När det behövs hjälper du till med montering av solpaneler, materiallyft eller inkoppling.

Vi erbjuder
På Gothia Solenergi har du möjlighet att vara med och påverka framtiden. Som projektledare har du händelserika arbetsdagar där både kundmöten, montering, planering och kontroller blandas allteftersom säsongerna skiftar. Här har du möjlighet att ge både dina händer och din hjärna spelrum. Eftersom att vi är ett mindre företag spelar alla arbetsinsatser roll och det går snabbt mellan idé och genomförande. Tillsammans utgör vi ett stabilt alternativ på marknaden för både företag och privatpersoner som vill investera i sin och planetens framtid. Vi engagerar oss i miljöfrågor, djuplodande kunskaper om solenergi och driver Sveriges mest avancerade testanläggning för solpaneler.

Om dig
Du är ansvarstagande, självgående och har god ordning omkring dig. Du har en god hand med människor och uttrycker dig bra i tal och skrift. Som lösningsorienterad och initiativtagare hittar du vägar runt problemen och delar gärna med dig av tankar och ideer som du tror kan gynna din omgivning. Du har en positiv inställning och är inte rädd för att få smuts på händerna. Självklart tummar du inte på kvaliten utan ser alltid till att göra ditt arbete med omsorg och noggrannhet. Vi ser gärna att du har ett intresse för hållbarhet och miljö.

Din roll som projektledare kräver att du kan hålla många bollar i luften och att du är duktig på att överblicka och strukturera upp din arbetstid. Installationsperioderna går i vågor och det är viktigt att du klarar av att ha överblick även under de intensivare veckorna.

Tidigare erfarenheter:
Följande är ett krav:
 • Grundläggande elkunskaper
 • God riskbedömning
 • Goda svenska och engelskakunskaper
 • Körkort
 • Ansvarstagande, lösningsorienterad och driven

Följande är meriterande:
 • Högre elkunskaper
 • Praktisk erfarenhet av byggentreprenad och byggarbetsplatser
 • Tidigare erfarenhet av solbranschen
 • Tidigare erfarenhet av projektering
 • Datorkunskap
 • Erfarenhet av projektering och programvara så som PVSyst
 • Fallhöjdsutbildning, heta arbeten, Bas-U, Bas-P
 • Högre utbildning
 • Erfarenhet av kundrelationer eller försäljning

Önskad starttid
Tjänsten kommer att tillsättas omgående, starttid kan diskuteras. Intervjuer sker löpande. Önskar du ytterligare information om tjänsten - ring gärna!

Bifoga CV, personligt brev samt dina kontaktuppgifter i din ansökan.
Mer info
Telefon 031 797 85 50
Email Mejla Gothia Solenergi
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gothiasolenergi.se
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gothia Solenergi är ett lokalt företag som vet att solenergi är en del av framtiden! Hos oss kan kunderna förvänta sig kvalitétssäkrade anläggningar och djupa kunskaper om hur solpaneler fungerar. VI driver Sveriges mest avancerade testanläggning och installerar både större och mindre solkraftverk. Idag är vi sju medarbetare och vi delar lokaler med våra syskonföretag i Sethskoncernen. Just nu expanderar vi och söker därför en projektledare som precis som oss drivs av att göra saker med kvalité och stolthet.

Vi finns i Åbro Företagspark i Mölndal.