Geotech söker en materialhanterare/verkstadsmedarbetare!

Geotech söker en materialhanterare/verkstadsmedarbetare!

Ingenjörsfirman Geotech AB grundades 1970 av Peter Örtendahl med kompanjoner, med visionen att underlätta det hårda arbetet i fält och för att sprida mer noggranna metoder för geoteknisk undersökning.

Geotech AB söker nu en medarbetare till sin mekaniska verkstad i Mölndal. Du kommer att ha en bred roll, vilket sätter krav på att du är flexibel i ditt arbetssätt. Du kommer att ansvara för inkommande och utgående gods, samt att placera dessa produkter på rätt plats på både lager och i administrativa system. Det är därför en fördel om du har god truck- och travers erfarenhet, samt viss datavana. Stort fokus kommer även att ligga på att kapa/såga metallprofiler efter mått, som sedan skall vidare till svets, svarv och fräs.

Du skall även vara behjälplig vid andra verkstadsnära arbetsuppgifter, så som att tömma spånbingar, bevakning av svarv- och fräsmaskiner, dagligt förebyggande underhåll av kapmaskinen samt dagliga tillsyn av truck och travers.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07.00-16.00

Din profil

Utbildning från industritekniska programmet eller likvärdigt
B-körkort
Truckkort B1 och B2
Traverskort
Industrivana
Datorvana
Hantering av mätdon
Flytande svenska i tal och skrift

För att passa för den här rollen behöver du vara ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du ska kunna planera ditt arbete, samt kunna jobba självständigt och i team. Vi ser också att du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Stor vikt kommer att ligga vid dina personliga egenskaper.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.