Truckförare med materialansvar till verkstad sökes!

Truckförare med materialansvar till verkstad sökes!

Har du truckvana eller har du arbetat i en mekanisk verkstad tidigare? Vill du ha en ny utmaning där du är spindeln i nätet? För kunds räkning söker vi nu dig som inte är rädd att ta i och som trivs i en verkstadsmiljö. Vår kund producerar och är specialister på geoteknisk fältutrustning som tex. borriggar, CPT, PVT-mätare och vinginstrument med mera.

Just nu behöver de förstärkning i sin mekaniska verkstad av en lageransvarig truckförare som kommer att hantera inkommande leveranser, se till att godset administreras i datasystem, samt att det placeras på rätt plats på lagret. Då det mest är metallprodukter du tar emot, så kommer du dagligen att köra och hantera materialet med truck.

Du kommer att även att kapa/såga metallprofiler efter specifika mått. Detta utförs i en maskin, där du matar in metallprofilerna och ställer in mått automatiskt. För att säkerställa kvalitén och det exakta måttet på profilerna så kommer du att ta stick prover, då kommer du att använda dig av mätverktyg som tex. skjutmått. Du kommer även att köra fram material till CNC-maskinerna och vara behjälplig vid andra verkstadsnära uppgifter, som att tex tömma spånbingar.

Start: Omgående - ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Mölndal

Befattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag på sex månader, men för rätt person finns goda möjligheter att övergå i anställning hos kund.

Din profil

Krav:
  • B-Körkort
  • Truckkort (B)
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Verkstadsteknisk utbildning eller bakgrund
  • Traverskort
Vi söker dig som är händig, trivs med ett tungt arbete och är tekniskt lagd. För att vara aktuell för tjänsten som verkstadsarbetande materialhanterare krävs det att du har arbetat med liknande arbete; t.ex. som verkstadsmekaniker, materialansvarig/hanterare eller med annan maskinservice eller liknande.

Som person räds du inte för utmaningar, sedan ser vi att du är driven och flexibel i ditt arbetssätt. Du tycker om att ta egna initiativ och ansvar. Du kommer att arbeta i ett lag av en mindre skala, vilket sätter krav på att du har lätt för att samarbeta. Eftersom att du kommer att hantera material fysiskt men även i administrativa system, så sätter det krav på att du har viss datavana.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.