Denna tjänsten är för det kommande året och kan komma att förlängas. Arbetsuppgifterna innehåller olika delar som orderplock, kundhantering, lagerarbete samt leveranser. Dessa kommer utvecklas i takt med din egen utveckling. Arbetstider kan variera beroende på sysselsättning. Vi är idag ett gäng på 6 personer med både kvinnor och män.

Dina Främsta arbetsuppgifter vid start är.
  • Kundhantering
  • Lagerarbete
  • Orderplock
Om dig
Vi på Hyrglaset söker nu en ny kollega nu som kan börja i augusti. Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet och har B körkort. Du bör också vara fysiskt stark och tycka om att jobba. Vi söker efter Någon som vill utvecklas i sin roll och tycker om ansvar.

Viktigt för tjänsten
B-körkort
Har du truckkörkort så är det en merit men inget krav.
Mer info
Email Mejla Göteborgs möbeluthyrning - Hyrglaset AB
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hyrglaset.se/
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs möbeluthyrning-Hyrglaset är stor-Göteborgs äldsta uthyrningsfirma av möbler och porslin för festarangemang. Företaget grundades år 1924 och hette då Severinssons uthyrning och har sen dess utvecklats till vad det är idag, med kapacitet för långt över 3000 personer. Vi hyr ut allt du kan behöva för fester och event i form av glas, porslin, möbler, med mera för såväl privatpersoner som företag. Stora som små.
Företaget ligger i Mölndal strax utanför Göteborg men har kunder i hela västsverige med omnejd.