Junior Account Manager till spännande tjänst

Junior Account Manager till spännande tjänst

Vill du arbeta som junior Account Manager där du kommer att driva projekt och affärer framåt? Vill du vara del av ett växande familjeföretag med över 20 års erfarenhet inom branschen med goda förutsättningar för att avancera? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker för Göteborgs Mosaikbeläggningar AB:s räkning dig som vill arbeta som junior Account Manager där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Göteborgs Mosaikbeläggningar AB och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior Account Manager kommer du få en gedigen introduktion till företaget och arbetet i sin helhet. Detta för att på bästa sätt komma in i arbetet och dess arbetsuppgifter på ett så smidigt sätt som möjligt. Tjänsten som junior Account Manager består av varierande och lärorika arbetsuppgifter. Dessutom utlovas bonus efter prestation.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ringa kalla samtal för att dra in nya kunder
 • Bearbeta befintliga nyckelkunder
 • Sälja, samt hålla visningar i butik
 • Utskick
 • Kontakt med arkitekter och byggnadsleverantörer
 • Finns även möjlighet att uppdatera sociala medier m.m.
Vill du få chansen att växa och lära dig mer som Account Manager? Då är det dig vi letar efter.

Din profil

Som junior Account Manager krävs det att du har en slutförd gymnasial utbildning, svenska i tal och skrift, samt B-körkort. Du ska även ha god datorvana, exempelvis i Officepaketet, särskilt Excel. Det är meriterande om du kan tala och skriva på engelska, samt italienska. Har du erfarenhet mot byggbranschen tidigare är även det ett stort plus

V söker dig som har hög servicekänsla med fokus på hög kvalitet, både i utförande och i leverans. Det är viktigt att du är en driven, social och positiv person. Vidare behöver du även vara självgående och framåt i ditt arbete, alltså ska du verkligen vilja utvecklas i rollen som Account Manager.

Skallkrav:
 • Svenska i tal och skrift
 • Slutförd Gymnasieutbildning
 • God datorvana
 • B-körkort
Meriterande:
 • Engelska eller Italienska i tal och skift
 • Erfarenhet inom byggbranschen
Villkor

Arbetstider: 07:00-16:00

Omfattning: Heltid

Ort: Mölndal

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 0722-05 64 16
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Mosaikbeläggningar AB är ett familjeföretag som har mer än 20 års erfarenhet inom branschen. Göteborgs Mosaikbeläggningar arbetar med att renovera, samt forma klinkergolv i bostadsrättsföreningar och i byggnadsprojekt. Företaget arbetar med stora kunder som exempelvis NCC, Skanska och PEAB. Idag är Göteborgs Mosaikbeläggningar AB verksamma i hela Sverige och får deras kakel och klinker tillverkat i Italien.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.