Projekteringsledare till familjärt företag inom byggbranschen!

Projekteringsledare till familjärt företag inom byggbranschen!

Har du ett par års erfarenhet inom projektering och vill ta nästa kliv i karriären? Är du ansvarstagande, kommunikativ och har en positiv inställning? Då söker vi efter dig!

OM TJÄNSTEN

Som projekteringsledare hos vår kund Vestia är du en nyckelperson i deras projekts tidiga skeden. Projekteringsledaren ansvarar för att leda projekteringen och ska därför kunna presentera och informera om projektet för att skapa förståelse och intresse hos så väl beställare som projektörer och entreprenörer. Hos Vestia blir du länken mellan deras tidiga skeden och produktion. Genom att fokusera på projektet utifrån ett helhetsperspektiv med god kommunikation och ledarskap tillvaratas alla aktörers intressen med projektets slutmål i fokus.

Något Vestia värdesätter är att skapa en sund projektkultur mellan alla parter, en projektkultur som präglas av tolerans, öppenhet och glädje. Det kan vara en utmaning att vara projekteringsledare men samtidigt väldigt spännande och fantastiskt roligt. Som projekteringsledare hos Vestia är du aldrig ensam, det är ett samarbete med övriga kollegor där teamet är nyckeln till framgång.

OM FÖRETAGET

Du erbjuds en plats i vår kunds organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Med branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) erbjuds du att vara med på en fortsatt tillväxtresa, vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vestia är stolta över deras personalpolitik där de värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.

DIN PROFIL

För att passa i rollen som projekteringsledare är du engagerad och strävas alltid efter att uppnå goda resultat. Du ser möjligheter snarare än problem och gillar att arbeta i team. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god social förmåga.

Skallkrav:
  • Civil-, högskole- eller YH utbildning mot byggteknik
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av projektering
  • God datavana
  • Körkort B
Meriterande:
  • Erfarenhet av projekteringsledning
OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Mölndal

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.