Junior systemutvecklare till expansivt företag i Göteborg

Junior systemutvecklare till expansivt företag i Göteborg

Vill du vara en del av ett snabbt expanderande företag med stora kunder? Gillar du att vara med och driva projekt framåt? Har du gått en utbildning där du fått utveckla en förståelse för inbyggda system och nu vill använda den i praktiken? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

För att få rätt förutsättningar och växa in i rollen som systemutvecklare hos vår kund får du genomgå en lärorik introduktion. Introduktionen anpassas efter dig personligen.
Du inleder ett projekt med hjälp av kravspecifikationer från företagets kunder och skapar därefter prototyper. Dessa ska sedan kodas och testas för att i nästa steg presenteras för beställaren. Där tillkommer flertal tester, felsökning och ytterligare programmering. Du kommer även att ha en del kundkontakt men detta består främst utav mejl.
Vår kunds produkter finns bland annat inom:
 • Kollektivtrafiksystem, fordon och reklamskyltar
 • Testsystem i testflottor
 • Entreprenadmaskiner
 • Militära fordon
Din profil

Vi letar efter dig som vill vara en del av ett härligt i team i en snabbt växande miljö. Egenskaper vi värdesätter är att du som person är självgående och lösningsorienterad.

Skallkrav
 • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling alt. annan relevant utbildning
 • Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Embedded Linux
 • C, C++
Meriterande om du har något av följande
 • STM 32/Microship PIC
 • Yocto
 • C#, Python och/eller Bash
Villkor

Startdatum: Omgående alternativt enligt överenskommelse
Placeringsort: Mölndal
Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till Flex
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Niklas Rydasp
Telefon 072 251 51 00
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialister på att utveckla, producera och underhålla elektronik. Detta görs sedan 2001 oftast ifrån deras datorenhet MX4. De har under åren utvecklats både inom det tekniska men även genom att antälla fler och den spännande resan bara fortsätter. Inom de nästkommande fem åren hoppas de på att ha tredubblat personalstyrkan och vi hoppas att du är en av dem.
De arbetar både med ett färdigställt produktutbud men gör allt för att kunna individanpassa efter kunden vid behov. Två av deras största kunder de levererar till idag är Volvo och Försvarsmakten.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.