Testare med intresse för hårdvara sökes!

Testare med intresse för hårdvara sökes!

Har du erfarenhet som servertekniker och trivs med att fixa och trixa med hårdvara eller har du läst en mekanikutbildning och vill satsa på testning? Sök då tjänsten som testare idag!

Dina arbetsuppgifter

Som testare hos vår kund kommer du att arbeta med främst manuella tester av företagets hårdvara, även om mjukvarutester kan förekomma. Du kommer i din roll få arbeta nära och tillsammans med hårdvarukonstruktörer, mjukvaruutvecklare och övriga teammedlemmar som är involverade i de projekt du arbetar med. Företaget eftersträvar att arbeta med ett projekt åt gången för att de anställda ska kunna fokusera på en uppgift åt gången, men det kan hända att du behöver prioritera mellan uppgifter och projekt på grund av din rolls karaktär. Du är en nyckel-person för att dina kollegor ska kunna ta sig vidare!

Att vara testare hos vår kund innebär att man har en bred kompetens på grund av behovet av olika tester, att man förstår sig på logiska uträkningar och att man vågar vara hands on med produkten. Vi söker med andra ord dig som har ett genuint intresse för teknik, tycker om att identifiera problem och testa dig fram till en lösning.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och har en god förståelse för testuppbyggnad. Vi ser att du antingen tidigare har arbetat i en teknisk miljö som servicetekniker eller liknande med hårdvara alternativt att du har läst en utbildning inom mekanik och har ett stort intresse för test.

Som person ser vi att du är kommunikativ och trivs i ett socialt klimat, att du är driven och vill gruppens bästa. Då du kommer att arbeta självständigt med företagets tester är det också viktigt att du kan prioritera, förser dig med den information du behöver och vågar fråga om hjälp.

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom mekanik alternativt erfarenhet av att arbeta med hårdvara
  • Kommunikativ förmåga
  • Förståelse för testuppbyggnad
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av manuella tester
  • Körkort B
Villkor

Start: 1 december eller enligt överenskommelse
Placering: Mölndal
Arbetstider: Kontorstider, måndag - fredag

Ansökningar behandlas löpande, ansök om tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund, Matthews Swedot AB arbetar med utveckling och tillverkning av skrivare för industriell märkning och har kunder över hela världen inom bland annat tillverkningsindustrin och förpackningsindustrin. Deras organisation är platt och de är måna om sina anställdas trivsel vilket dom visar genom att bland annat vara generösa med flexibilitet.

Mer information ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.