Javautvecklare sökes!

Javautvecklare sökes!

Har du ett stort intresse för programmering och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta tillsammans med andra utvecklare i ett team där samarbete och driv är viktiga komponenter? Sök då tjänsten som Javautvecklare redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta med javaprogrammering tillsammans med andra kollegor i team. Ni delar inom teamet upp arbetsuppgifterna som många gånger omfattar hela projekt. Detta gör att du får en varierande roll som innefattar både programmering, testning, felsökning och support. Du kommer initialt att få hantera inflöde och analys för att komma in i din nya roll. Företaget har påbörjat en "moln-resa" för att bli mer Cloud baserat vilket också innebär att många projekt kretsar kring detta. Ni arbetar tillsammans i teamen i en trivsam miljö med högt tempo.

Din profil

Som Javautvecklare hos vår kund ser vi att du som person är nyfiken och strävar efter att göra så gott du kan i varje situation. Vi tror att du är en team-spelare som trivs tillsammans med andra kollegor men tar stort ansvar över att bidra i de projekt som du blir tilldelad. Ditt intresse är främst riktat mot backend även om fullstack är meriterande.

Skallkrav:
  • Kunskaper i Java
  • Datateknisk utbildning
  • Engelska
Meriterande:
  • Spring/Spring boot
  • Resful rest service
  • Erfarenhet av arbete i cloudmiljö
  • Erfarenhet av AWS
  • DevOps
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Mölndal

Ansökningar hanteras löpande, sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ledande när det gäller tekniska lösningar för Customer Journey Management. De åstadkommer det genom sin marknadsledande plattform för kundupplevelsehantering som samordnar kundresan från olika online-kanaler till det personliga mötet. De skalbara mjukvaruplattformarna och hårdvarusystemen som hanterar kundresan och samlar in information från olika kundinteraktioner möjliggör bättre kundupplevelser, vilket i sin tur leder till större varumärkeslojalitet och högra kundnöjdhet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.