Säljutbildare - finnveden säljkraft ab

Säljutbildare - finnveden säljkraft ab

Vill du vara med och träna Sveriges vassaste säljare och ledare?

Nu växlar vi upp och söker dig som vill vara med och utveckla oss och våra kunder in i framtidens sälj- och kundresa. Vi söker dig som brinner för att göra företag och människor framgångsrika och som trivs allra bäst när tempot är högt, älskar att vara med och påverka och gillar att förflytta affärer så att det gör skillnad för våra kunders försäljning och lönsamhet.

Under de senaste åren har vi sett hur digitalisering, globalisering och hållbarhetsfrågor påverkat kundresan B2B. Parallellt med detta ser vi att det aldrig någonsin tidigare har varit viktigare att stärka relationer och utveckla värde i kundrelationen.

Som Utbildare/Tränare hos oss får du vara med och förflytta våra kunder in i morgondagens affärer. Vi tror att du gillar att utveckla andra, har mycket god förståelse och insikt i affärsutveckling och inte är rädd för att jobba med förändringsprocesser och förändringsresor. Då våra kunder är allt från börsnoterade bolag, familjeägda företag till start-ups så tror vi att du har god förståelse för vad olika företag, ledare och medarbetare behöver bäst i sin utvecklingsresa.

Som säljutbildare

Din vardag hos oss på FSK kommer att vara mycket varierande. Alla konsulter har ett eget kund- och resultatansvar och du ansvarar själv för planering, prioritering, genomförande och uppföljning av dina insatser. Du ingår i och får stöttning av ett grymt energifyllt och härligt gäng där alla hjälper varandra, utan intern konkurrens. Vi tror stenhårt på lagarbete och att våra kunder behöver olika kompetenser från oss på FSK.

Du kommer att hålla i utbildningar/föreläsningar och workshops inom försäljning och ledarskap. Ofta jobbar vi med att utveckla säljteam och ledare genom att träna dem i nya färdigheter. Du jobbar nära kunden och förstår deras behov av träning och kompetensutveckling. Våra utbildningar hålls både inom- och utomhus, digitalt och genom fysiska möten.

VI SÖKER DIG SOM...

... tidigare har arbetat med att utveckla andra människor och affärer. Du kanske har gjort det i roller som tex Försäljningschef, Utbildare, Ledare, Säljchef, Landschef eller liknande. Din drivkraft är att göra andra bättre genom dina erfarenheter och färdigheter. Inte minst brinner du som oss övriga på FSK för försäljning. Extra meriterande är det om du tidigare har jobbat som utbildare inom försäljning.

Som företag lever vi genom våra värderingar och vi tror att du, precis som oss gillar att bidra med energi och glädje på arbetet. Vi är ett företag med mycket framåtanda och detta vill vi ska prägla arbetet tillsammans med våra kunder.

Du har med andra ord, massor affärsutveckling med dig och gillar att se när andra växer. Självklart älskar du att jobba med försäljning.

Hos oss får du möjlighet att vara en del i ett satsande team med stark tillväxt och tydlig fokus mot att hjälpa företag och människor mot nya framgångar inom sälj, kundrelationer, företagskultur och ledarskap.

För att lyckas behöver du kunskap i engelska.


VARFÖR FSK?


Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Varmt välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Våra kunder finns över hela Sverige och EU. I denna tjänst tror vi att du bor någonstans i Skåne, Halland, Göteborg, Västra Götaland eller Småland. Du utgår från något av våra befintliga kontor

OMFATTNING: Heltid, 100%

Kontakt
Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. www.finnvedensaljkraft.se Vi ses!
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt fokus på Finnveden Säljkraft är att genom olika insatser göra människor och företag framgångsrika. Vi utvecklar organisationer, ledare och medarbetare via våra fem olika affärsområden Rekrytering, Utbildning, Media, Drivkraft och Affärskraft. Vi tillför energi och kraft där du mest & bäst behöver den. Med en stark tillväxt är vi nu femton medarbetare i teamet, med kontor i Värnamo, Varberg och Jönköping.

www.finnvedensaljkraft.se