Leverans- och ekonomiadministratör

Leverans- och ekonomiadministratör

Nu förstärker vi vårt team för leverans- och ekonomiadminstration i Eklanda, Mölndal!

Arbetet består i att sköta all administration kring försäljning av våra bilar och tjänster. Det är ett varierande arbete med uppgifter som bl.a.
  • Orderregistrering och förberedelser inför leverans av nya och begagnade bilar.
  • Fakturering
  • Registrering av bilar
  • Kontakt med generalagent, myndigheter, finansbolag och försäkringsbolag.
  • Telefonväxel
  • Stödhantering
  • Kassaavstämmning
Du kommer vara en del av ett mindre team som stöttar resten av organisationen. Det är många moment kring en bilförsäljning och du kommer dagligen hantera flera olika system och rutiner, en viktig egenskap är att kunna utföra dessa uppgifter med god kvalitet trots att det ibland är ett högt arbetstempo.

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieutbildning med inriktning på ekonomi och administration. Har erfarenhet eller vidare utbildning inom ämnet och god datakunskap. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Branscherfarenhet är inte ett krav men meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Arbetsuppgifterna kräver att du har bra struktur och är nogrann som person. Du känner dig bekväm med att ta egna initiativ och är en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare.

Du har god kommunikationsförmåga, är flexibel och ödmjuk. Det är en bred roll med flera olika typer av arbetsuppgifter vilket kräver god planeringsförmåga och hög arbetskapacitet.

Har du tidigare arbetat i affärssystem är det en merit, eftersom det kan vara en längre tids upplärning behöver du se tjänsten långsiktigt och ha tålamod och en nyfikenhet för nya uppgifter.

Erbjudande

Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Vi värdesätter en god stämning på vår arbetsplats. Heltidsanställning, kontorstid eller enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande, tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan redan idag till Anna Hallberg, anna@forenadebil.com eller ring 031-723 27 38 för mer information.
Mer info
Kontaktperson Anna Hallberg
Telefon 0313341830
Email Mejla Anna Hallberg
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.com
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil - ett stycke bilhistoria!

Förenade Bil grundades 1921 i Malmö och är ett av Sveriges äldsta bilföretag, vi bedriver verksamhet på flera orter i landet. Vår Kia anläggning i Eklanda strax utanför Göteborg levererar årligen cirka 2.000 bilar, och är Sveriges enskilt största Kia anläggning.

Bilmärket Kia har på kort tid blivit Sveriges tredje största bilmärke och har flera spännande modeller som lanseras inom närmsta tiden, merparten med plug-in hybrid eller eldrift.

Söker du en trevlig arbetsplats med engagerade och glada kollegor, skicka in en intresseanmälan till oss idag. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke!