Fordonstekniker med inriktning på service och reparation

Fordonstekniker med inriktning på service och reparation

Som Kia fordonstekniker med inriktning på service och reparation består arbetet av att utföra framförallt underhåll av nyare personbilar som service, diagnos och reparationer.

Det ingår också en viss kundkontakt och kontakt med generalagentens support. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål blivit åtgärdade.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har minst 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarig eftergymnasial utbildning samt dokumenterad arbetslivserfarenhet som personbilstekniker. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift och förstår engelska för att ta del av manualer och utföra felsökningar. Tekniska kunskaper om Kia och dess system samt erfarenhet av hybridbilar är meriterade.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Kia är idag det bilmärke som säljer flest elektrifierade bilar på svenska marknaden, och vi ser en ökad efterfrågan framtiden. Så ett intresse för dagens nya teknik är önskvärt i den roll vi söker.

Erbjudande

Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Vi finns i nya och fräscha lokaler med vår anläggning i Eklanda strax utanför Göteborg. När du börjar hos oss kommer du få möjlighet till märkesspecifik utbildning i flera steg för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka in din ansökan till servicechef Jonas Nilsson, jonas@forenadebil.com eller ring 031-723 27 35 för mer information.
Mer info
Kontaktperson Jonas Nilsson
Telefon 031-7232735
Email Mejla Jonas Nilsson
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.com
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil - 100 år
en av Sveriges största Kia återförsäljare.


Vår moderna anläggning finns strax söder om
Göteborg i Eklanda, Sisjöns industriområde. Vi har precis slutfört en större till- och ombyggnation och skapat en anläggningen för att möta framtidens behov med försäljning och eftermarknad. Vi levererar ca. 2.000 bilar per år varav ca.
1.000 nya Kia. Vi är just nu inne i ett expansivt skede med flera nya bilmodeller och ny teknik. Vår vision är att ge kunderna "branschens bästa köpa och äga upplevelse". Eftersom vi är en exklusiv Kia anläggning är vårt team fullt fokuserade på ett varumärke och står bakom våra ledord "vi kan Kia".

Förenade Bil i Göteborg ingår i Förenade Bil gruppen som är ett av Sveriges äldsta bilföretag och lanserat åtskilliga bilmärken i landet sedan 1921. Vi firar i år 100 år i branchen.

Söker du en trevlig arbetsplats med engagerade och glada kollegor, skicka in en intresseanmälan till oss idag.