Extrajobb för student - Hallvärdinna / Hallvärd

Extrajobb för student - Hallvärdinna / Hallvärd

Förenade Bil - Kia i Göteborg

Är du student med stor social kompetens och flera års studier framför dig, då har i det perfekta extrajobbet åt dig! Som hallvärd eller hallvärdinna i vårt Kia showroom består arbetet av att ta hand om våra kunder på bästa sätt och hjälpa dem med enklare frågor, broschyrer och provkörningar.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har gått ur gymnasiet och har flera års studier i Göteborg med omnejd framför dig. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ta hand om de kunder som besöker vårt Kia showroom, guida dem bland nya och begagnade bilar, bjuda på fika och inleda en säljande dialog. Du har körkort och god bilvana.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens, ett intresse för bilar är meriterande men vi prioriterar dina sociala egenskaper högre än teknisk kunnande. Du är kvalitetsmedveten, utåtriktad med stor social kompentens, tycker om att träffa nya människor och ge dem den bästa möjliga service. Du är samtidigt inte rädd för att ibland tvätta eller tanka en bil, eller skotta snö och skrapa rutor på vintern.

Erbjudande

Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Våra tidigare hallvärdar och hallvärdinnor tycker jobbet varit perfekt i kombination med studier då tiderna är enkla att anpassa sig till. Du ingår i ett glatt och högpresterande säljteam om 8 personer.

Arbetstiden är framförallt under helger mellan kl. 11-15, event på kvällstid och enstaka vardagar kan tillkomma. Du anställs på timlön med tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka in din ansökan till platschef Daniel Oscarsson, daniel@forenadebil.com eller ring 031-334 18 32 för mer information.
Mer info
Kontaktperson Daniel Oscarsson
Telefon 0704303665
Email Mejla Daniel Oscarsson
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.forenadebil.com
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil - vi kan Kia!

Förenade Bil grundades 1921 i Malmö och är en av Sveriges äldsta bilföretag och bedriver verksamhet på flera orter i landet. Vår Kia anläggning i Eklanda strax utanför Göteborg levererar årligen dryga 1.100 nya Kia och 700 begagnade bilar, vilket gör oss till Sveriges största Kia anläggning.

Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke!

Kia är idag Sveriges tredje största bilmärke och har med sina nya elektrifierade bilmodeller och långa garantier blivit ett mycket populärt alternativ för både privatperson och tjänstebilsföreren.