Bilrekonditionerare till leveransavdelning för nya bilar

Bilrekonditionerare till leveransavdelning för nya bilar

Förenade Bil - Kia i Göteborg

Vi söker nu en ny medarbetare till vår leveransavdelning för rekonditionering av nya och begagnade bilar. Som rekonditionerare består jobbet av att tvätta, polera och färdigställa bilar inför försäljning och leverans.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är mellan 20 och 35 år gammal, bilintresserad, stresstålig och har en postiv inställning. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom biltvätt, polering etc. är meriterande. Du är van att jobba strukturerat och metodiskt med stor nogranhet. Arbetet kräver god planering och struktur för att fungera bra. Du har körkort och god bilvana.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på personlighet, flexibilitet och rätt inställning. Du är kvalitetsmedveten, tycker om att ta eget ansvar och har en god kommunikationsförmåga.

Erbjudande

Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Du ingår i ett högpresterande team om just nu två personer som ska bli tre. Vi är ett glatt team som håller ett högt arbetstempo. Under 2019 har vi byggt ut vår anläggning och har nu en helt ny modern hall för vår leveransavdelning.

Arbetstid är heltid (normalt) vardagar kl. 07-16, men kan anpassas. Enstaka helger och kvällar kan förekomma vid behov. Fast lön med tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka in din ansökan till platschef Daniel Oscarsson, daniel@forenadebil.com eller ring 031-334 18 32 för mer information.
Mer info
Kontaktperson Daniel Oscarsson
Telefon 0704303665
Email Mejla Daniel Oscarsson
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.com
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil - vi kan Kia!

Förenade Bil grundades 1921 i Malmö och är en av Sveriges äldsta bilföretag och bedriver verksamhet på flera orter i landet. Vår Kia anläggning i Eklanda strax utanför Göteborg levererar årligen dryga 1.100 nya Kia och 700 begagnade bilar, vilket gör oss till Sveriges största Kia anläggning.

Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke!

Kia är idag Sveriges tredje största bilmärke och har med sina nya elektrifierade bilmodeller och långa garantier blivit ett mycket populärt alternativ för både privatperson och tjänstebilsföreren.