Erfaren Fordonstekniker med inriktning på diagnosteknik

Erfaren Fordonstekniker med inriktning på diagnosteknik

Vill du arbeta som tekniker för ett av Sveriges populäraste bilmärke? Hos en av landets ledande återförsäljare med en exklusiv anläggning i nyrenoverade lokaler strax utanför Göteborg.

Som Kia bilmekaniker/fordonstekniker med inriktning på service- och diagnosteknik består arbetet av att utföra framförallt diagnos och felsökning av personbilar men även underhåll som service och reparationer förekommer.

Det ingår också en viss kundkontakt och kontakt med generalagentens support. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål blivit åtgärdade.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har minst 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarig eftergymnasial utbildning samt dokumenterad arbetslivserfarenhet som personbilstekniker. Du har erfarenhet och är bekväm med teknisk felsökning. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift och förstår engelska för att ta del av manualer och utföra felsökningar. Tekniska kunskaper om Kia och dess system samt erfarenhet av hybridbilar är meriterade.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Kia är idag det bilmärke som säljer flest elektrifierade bilar på svenska marknaden, och vi ser en ökad efterfrågan framtiden. Så ett intresse för ny teknik och teknisk felsökning med inriktning på elektronik är meriterande i den roll vi söker.

Erbjudande

Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Vi har precis avslutat en ny- och utbyggnation och fått nya fräscha arbetslokaler på vår anläggning i Eklanda. När du börjar hos oss kommer du få möjlighet till märkesspecifik utbildning i flera steg för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Vi behandlar ansökningarna löpande.
Mer info
Kontaktperson Jonas Nilsson
Telefon 031-7232735
Email Mejla Jonas Nilsson
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.com
Sista ansökningsdag 19 juli 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil är en av Sveriges största Kia återförsäljare

Vår moderna anläggning finns strax söder om Göteborg i Eklanda, Sisjöns industriområde. Vi levererar ca. 2.000 bilar per år varav ca. 1.000 nya Kia. Vi är just nu inne i ett expansivt skede med flera nya bilmodeller och ny teknik, exempelvis vår klassledande plug-in teknik. Vår vision är att ge kunderna "branschens bästa köpa och äga upplevelse". Eftersom vi är en exklusiv Kia anläggning är vårt team fullt fokuserade på ett varumärke och står bakom våra ledord "vi kan Kia". Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet vid våra rekryteringar och har för branschen en mycket låg personalomsättning.

Söker du en trevlig arbetsplats med engagerade och glada kollegor, skicka in en intresseanmälan till oss idag.