Driftledare till vår Drive Thru i Göteborg/Mölndal

Driftledare till vår Drive Thru i Göteborg/Mölndal

Nu förstärker vi vårt team i Göteborg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

På våra verkstäder arbetar sammansvetsade team med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar, industri- och entreprenadmaskiner. Inför vår kommande högsäsong söker vi en driven montör som vill ansvara för vårt nya koncept Drive Thru - en portabel verkstad, placerad på marknadsplatser med mycket kundtillströmning under vår- och höstsäsonger.

Om jobbet:

Du kommer under höst- & vårsäsong ansvara för driften och samordning av vår mobila verksamhet i Mölndal samtidigt som du är en i teamet som skiftar däck för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att arbetsleda och planera verksamheten med bemanning och övriga resurser såsom materiel och verktyg. Även administrativt arbete, kundmottagning samt försäljning ingår. Övrig tid på året arbetar du med däck- & bilservice på en av våra verkstäder i Göteborgsområdet och för dig som är driven och nyfiken på att lära dig nytt finns det god chans till utveckling inom företaget.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av bil- & däckservice, gärna i en arbetsledande roll
  • Har kundfokus, driv och är van att hugga i när det behövs
  • Har B-körkort
  • Tidigare haft kundkontakt och försäljningserfarenhet
  • Har datorvana och erfarenhet av administration
  • Har avslutad gymnasieutbildning
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta Regionchef Väst, Patrik Larsson via mail: patrik.larsson@euromaster.com
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se