Utvecklare till framtidens ekosystem för gästlogistik

Utvecklare till framtidens ekosystem för gästlogistik

Entry Event skapar framtidens ekosystem för betalningar, bokningar och gästlogistik - med bästa möjliga gäst- och kundupplevelse i fokus!

Vi utvecklar i snabb takt vårt eget system, som är ett heltäckande kassa-, boknings- och entrésystem. Vi hjälper våra kunder med logistiken kring sina gäster i sina verksamheter. Det är simhallar, idrottsanläggningar, nöjesparker, djurparker, bibliotek, muséer m.m. Vi finns på hundratals anläggningar i Norden.

Entry Event är ett mindre och personligt företag där alla får komma till tals och där vi tar vara på varje individs kompetens och utveckling. En lugn och harmonisk arbetsplats med kontor i anrika tegelbyggnader i Mölndal.

Den egenutvecklade mjukvaran är vår primära affär, och vi vill nu växa och bli fler utvecklare för att kunna rampa upp releasetakten. Vi erbjuder en helhetslösning av system, men även all hårdvara man ser i kassalinjen samt det som en modern anläggning behöver när det kommer till sina gäster.

Vårt kassasystem har moderna betalningsalternativ såsom Swish, BankID, Klarna, Bambora, Nets m.m. Vi kan leverera biljetter och inträden på valfritt sätt; traditionellt på papper eller företrädesvis digitalt via appar, RCS, sms, mejl, QR eller RFID.

Andra intressanta delar är vår egna webbshop samt vårt bokningssystem som kan hantera och effektivisera kundflöden per tid, förutom kursbokning för simskola o dyl samt passbokning för träningspass/klasser. Vi integrerar mot allehanda affärs- och ekonomisystem samt branschens mest välkända leverantörer inom smarta skåp och automater för toppmoderna anläggningar.

Vill du vara med att vidareutveckla vårt system och bidra till att alla gäster och kunder får bästa möjliga upplevelse? Läs då andra halvan av denna annons!

Dina primära arbetsuppgifter är att delta i mjukvaruteamets dagliga rutiner såsom nyutveckling, förvaltning och buggfixar. Förutom nya integrationer i systemet och checkouten, så är du med och skapar nytänkande funktioner för att möta de ökande behoven i samhället. Ett exempel är entrébokningen som underlättar att begränsa antalet gäster i en anläggning utan att gästerna behöver köa i dessa tider.

Vi söker dig som har en bred profil och är öppen, samarbetsvillig och kommunikativ. Du gillar ansvar och att ta ägandeskap. Vi gör experiment med F# och Reason så om du vill sätta dig in i funktionell programmering så är det en fördel, men inte ett krav. Du är bekväm med att prata med kunder, eftersom 2nd line support tidvis ingår i tjänsten.

Meriterande:
  • Arbetar enligt best practises och moderna metoder
  • Hänger med i .NET-världen. C# och .NET / .NET Core
  • Microsoft-teknologier, t ex IIS, SQL Server, Windows, ASP.NET
  • Har kunskap om API:er, autentisering, testning
  • Front-end teknologier; CSS, HTML, JavaScript/TypeScript
Vi är en flexibel arbetsgivare med mycket frihet och eget ansvar att leverera, där alla individer har samma betydelse för vår gemensamma framgång. Vi har generösa villkor och kollektivavtal med tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Arbetstiden är kontorstid vardagar med möjlighet till flex.

Vi har ett rymligt kontor med högt i tak samtidigt som du kan jobba hemifrån, på distans, förutsatt att du kan vara på Mölndalskontoret med jämna mellanrum.

Har du en stark vilja att lära dig nya saker och är laddad för en digital framtid? Då är du välkommen med din ansökan!

Ring eller mejla gärna Johan vid frågor.
Mer info
Kontaktperson Johan Kronberg
Telefon 0313619011
Email Mejla Johan Kronberg
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.entryevent.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Entry Event har levererat kassa- och entrésystem i över 15 år till den nordiska marknaden. Systemet finns idag på en rad olika anläggningar; till exempel nöjesparker, simhallar, besöksanläggningar, bibliotek och muséer.

Med Entry Event får man ett modernt och flexibelt system för att sälja sina produkter via den integrerade webshopen, på datorn eller i mobilen eller på plats på sin anläggning. Systemet hanterar försäljning och kontroll av biljetter. Biljetterna kan man få på olika typer av media såsom på kvittot, pappersbiljetter, plastkort, olika rfid-produkter, sms till din telefon samt på epost.

Entry Event hanterar allt från planering av försäljning till uppföljning och analys genom flexibla rapporter som man själv kan bygga efter önskemål.

Vår ambition är att skapa ett heltäckande ekosystem för betalningar, bokningar och gästlogistik - med bästa möjliga gäst- och kundupplevelse i fokus!