Konsult: Webmaster till internationella Manutan

Konsult: Webmaster till internationella Manutan

Nu söker vi en konsult till rollen som webmaster till Manutan i Göteborg med start omgående. Gillar du att arbeta i en digital marketing transformation? Manutan söker efter en konsult vars arbete kommer vara en viktig del för att driva trafik till samtliga marknader för Witre och Ikaros Cleantech.

Om Manutan
Witre och Ikaros Cleantech är nordens största kompletta varuhus inom inredning, arbetsplatsutrustning och säker kemikaliehantering till kontor, lager, hotell och industri, vi kallar det one-stop-shop. Manutan är börsnoterat och en av Europas största B2B e-handlare inom arbetsplatsutrustning, med marknadens bredaste sortiment, 2200 anställda, 820 miljoner Euro i omsättning och 27 dotterbolag i 17 länder. Vi strävar mot en bättre värld genom: att överträffa våra kunders förväntningar, hjälpa dem att digitalisera sina inköpsprocesser, förbättra arbetsplatsupplevelsen och göra Manutan ännu mer hållbart och kundfokuserat.

Om tjänsten
I rollen som Webmaster tar du dig an uppgifter som att designa webbplatser, skapa och revidera webbsidor, A/B-testa och undersöka trafiken via webbplatsen. För rollen behöver du vara bekant med programvara för e-handel samt behärska något skriptspråk som HTML, JavaScript, PHP, CSS
 • Frontend kodning
 • Backendkunskaper är meriterand
 • Teknisk SEO och system som SemRush och Screaming frog
 • URL struktur och keywords
  Din bakgrund
  Som person tror vi att du är nyfiken och vill vara i teknikens framkant och som tycker det är stimulerande att leverera digitala lösningar. Du kommer att arbeta i ett tvärfunktionellt team och projekt och vi tror att du har en god samarbete- och kommunikationsförmåga. Du kan se helheten och samtidigt vara noggrann med detaljerna och har en stark vilja att utveckla dig själv och dina arbetsuppgifter i stort och smått.
  • Operativ erfarenhet av SEO, SEM och webbanalys
  • Har erfarenhet av webbutveckling
  • Svenska och engelska på professionell nivå i tal och skrift.
  • Vi ser det som ett plus om du även har arbetat med e-handelsplattformar och CMS system
  Manutan erbjuder
  Vi må vara en av Europas största e-handel, men med det sagt har vi inte tappat bort den gemytliga och familjära känslan på vägen. Vi tror nämligen varken på byråkrati eller hierarki. I en fartfylld, flexibel och internationell miljö med europeiska som lokala utvecklingsmöjligheter, väntar vårt härliga och engagerade team på dig som vill hänga med på vår resa.

  Placering & start
  Kontoret är placerad i Mölndal söder om Göteborg, med möjlighet att arbeta två dagar i veckan på distans. Tillsättning sker enligt överenskommelse, gärna omgående.

  Rollen är på 40h/veckan till september 2023, med mycket goda möjligheter till förlängning alt anställning på bolaget.

  Kontakt & ansökan
  Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Persson på alexandra@ecommercerecruit.se
  Mer info
  Kontaktperson Alexandra Persson
  Telefon 0768757799
  Område Mölndal
  Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 21 jan 2023 (47 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  E-commerce Recruit är ett ledande rekryteringsbolag inom E-handel och Digital Marknadsföring. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom segmentet gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

  Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.