Montör sökes - Mölndal

Montör sökes - Mölndal

Doowinkonceptet "monterat och klart" innebär att kunden får hjälp hela vägen från idé till färdigt resultat. Vi på Doowin sköter alltså alla stegen, från kontrollmätning, till offert, beställning och sedan montage. Det är här du kommer in i bilden.

Om dig
Vi söker dig som är snickare (erfarenhet av fönster och dörrmontage är meriterande) och är intresserad av att bli en del av det nya Doowin Mölndal och monteringsteam ett.

Du som person bör vara driven, lösningsorienterad och flexibel.

Arbetet kommer ske såväl enskilt som i team, det är därför viktigt att du är självständig och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om jobbet
Jobbet innebär montering av fönster, dörrar, garageportar samt takfönster i Göteborgsområdet med omnejd, körkort är således ett krav.

De leverantörer vi i dagsläget arbetar med är Elitfönster, Diplomat, Velux och Classichouse.

Om tjänsten
Tjänsten som är på heltid är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Om ansökan
Skicka in din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan på så sätt komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 15:e mars.

Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Email Mejla Doowin
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.doowin.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Doowin är en franchisekedja som i dagsläget består av tio showrooms belägna i olika delar av Sverige. Doowin Mölndal ska nu startas upp med nya ägare och vi som kommer driva Doowin Mölndal heter Simon, Hampus och Fredrik. Vi är själva snickare i grunden och driver sedan fyra år tillbaka Doowin Halmstad.