Innesäljare Lantbruk till Dina Försäkringar Väst, Mölndal

Innesäljare Lantbruk till Dina Försäkringar Väst, Mölndal

Dina Försäkringar söker nu en ny medarbetare med vilja och förmåga att skapa affärer och bygga långsiktiga kundrelationer.

Tjänsten är hybrid med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka.

Du kommer att jobba som säljare och ingå i en säljgrupp på elva personer med inriktning företag och lantbruk.
Dina Försäkringar Väst är närmare 40 personer som arbetar på sex olika kontor placerade i Mölndal, Alingsås, Uddevalla, Vänersborg, Vara och Hova. Du rapporterar till säljchef lantbruk och geografiskt arbetar du med kunder över hela vårt område, i huvudsak med smålantbruk.

Placeringsort kan diskuteras.

Erbjudande
Du kommer att få jobba i en härlig miljö med omtanke om kunder och anställda. Eftersom Dina Försäkringar är ett relativt litet bolag är rollerna generellt bredare än hos andra försäkringsbolag och du får stora möjligheter att ta egna initiativ. Det är aldrig långt från tanke till beslut och du kan styra, planera och utveckla ditt arbete. Kundnöjdhet värderas högt och det finns ett stort fokus på en sund arbetsmiljö. Det är ett öppet klimat där man bejakar laganda, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande.

På jobbet
Tjänsten Innesäljare Lantbruk innebär att från kontoret arbeta ihop med våra Utesäljare. Innesälj ansvarar för att via telefon hjälpa våra kunder med de ändringar och frågeställningar som inte behöver en utesäljares insats. Tjänsten innebär också att sälja försäkring till de kunder som inte behöver ett besök, att vårda ett bestånd av kunder via telefon/mail/brev samt att föreslå förebyggande åtgärder . Försäljning sker på inringande samtal såväl som på utringande samtal. Du tipsar utesäljare vid större lantbruk och deltar vid evenemang och mässor som syftar till att marknadsföra Dina Försäkringar. Som säljare med inriktning lantbruk ansvarar du för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder genom en nära och återkommande dialog med dem. Du har en viktig roll i både säljteamet och i organisationen. Vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckel till framgång i denna roll.

Vem du är
Du sätter kunden i fokus och gillar att jobba mot mål. Du tycker om personlig försäljning och är lyhörd och engagerad. Du trivs både med att jobba i ett team och ta initiativ på egen hand. Du är en person som på ett naturligt sätt skapar förtroenden och har lätt för att bygga relationer. Har du dessutom erfarenhet av lantbruk, eller gått en lantbruksutbildning är det meriterande.

Önskvärt
  • Några års relevant erfarenhet från försäkringsbranschen
  • IFU:s diplomutbildning, är meriterande
  • Goda kunskaper inom CRM, och försäkringssystem samt Word, Excel och PowerPoint.
  • Gärna eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller liknande
Ansökan
Känns det här som ditt nästa jobb? Sök med ditt CV samt besvara några frågor som handlar om dina kunskaper samt en kort beskrivning av dig själv. Har du frågor? Kontakta gärna Helene Hagman, 0708-204704. Helene.hagman@jerrie.se, Linkedin. Rekryteringsprocessen tar semester och vi börjar att läsa ansökningar vecka 33.

Facklig representant för Forena är Anders Andersson. 0300-35952
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För andra året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.