Försäljningsadministratör på heltid

Försäljningsadministratör på heltid

Dina arbetsuppgifter

Som försäljningsadministratör hos Din Bil i Göteborg kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:
  • orderregistrering
  • arbete med fordonsregistrering
  • iordningsställande av dokument inför slutleverans mot kund
  • fakturering
  • hantering av skadeärenden samt fordringsavstämningar
  • kontakt med finansbolag/banker och Transportstyrelsen
  • kommunikation internt och externt via främst mail, telefon samt på sikt chatt.
  • exporthantering
Tjänsten passar dig som är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt och som trivs i en ansvarsfull och kommunikativ roll. Du bör trivas med att vara en del av ett mindre team och har en prestigelös och lösningsorienterad inställning till ditt arbete.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader för att sedan bli överrekryterad direkt till Din Bil. Därmed söker vi dig som vill växa med dem långsiktigt. Under anställningstiden kommer du vara anställd av Studentwork men arbeta hos Din Bil. Deras kontor finns beläget i Mölndal med goda förbindelser med kollektivtrafik. Tjänsten är på heltid och deras arbetstider är mellan 8-18. De tillämpar ett roterande schema i teamet vilket innebär att 4/5 dagar i veckan kommer du att arbeta 8-17 och en dag i veckan arbetar du 9-18.

Din profil

Vi söker dig med ett starkt intresse för service och administration och som har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare. Du har en utbildning på minst gymnasienivå, B-körkort samt talar och skriver obehindrat på svenska. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, har goda kunskaper i Excel och är mycket datorvan. Som person är du öppen, positiv, prestigelös och nyfiken. Du behöver se tjänsten långsiktigt och du kommer på sikt att växa i din roll, därmed är det viktigt med tålamod och ödmjukhet inför att det är en längre upplärningsprocess. Du kommer att bli en del av ett mindre och samarbetande team där alla strävar mot att tillsammans stötta verksamheten på bästa sätt. Då arbetet innebär korta deadlines, ett högt tempo samt fokus på lösningar snarare än hinder ser vi gärna att du som söker trivs i en händelserik arbetsmiljö.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Företaget består av totalt 45 anläggningar och ca 2 100 medarbetare. Din bil är uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Just nu söker Din bil i Göteborg, försäljningsadministratör att stärka upp teamet med. Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart som möjligt. I rollen kommer du få möjlighet att arbeta på en mindre avdelning i en större organisation. Du kommer arbeta med kunniga och lösningsorienterade kollegor och få ta stort eget ansvar. Låter detta som en roll för dig? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!