Logistikkoordinator

Logistikkoordinator

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Mölndal

Arbetsuppgifter

Till vårt regionlager i Mölndal söker vi nu dig som vill blir vår nya logistikkoordinator! Som logistikkoordinator kommer du i tätt samarbete med övriga kollegor arbeta för att säkerställa så driften flyter på så effektivt som möjligt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Reservera sändningar
  • Skapa och planera plocklistor
  • Utreda försörjningsbrister
  • Supportera säljorganisationen vid avvikelser och kvalitetsbrister
  • Utreda kvalitetsbrister
Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är strukturerade och arbetar med hög servicekänsla. Du ser lösningar framför problem, är bra på att organisera din vardag och att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har blick för helheten för att kunna göra rätt prioriteringar. Som person behöver du därför vara lösningsorienterad och flexibel. Hos oss får du möjligheten att arbeta i nära samarbete med dina kollegor samt övrig organisation varför vi vill att du har god samarbetsförmåga. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har administrativ erfarenhet inom lager/logistik gärna i kombination med säljerfarenhet. Vi ser det som meriterande om du dessutom har utbildning inom lager och/eller logistik.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst start omgående, heltid. Placering är i Mölndal.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Regionlagerchef, Richard Svensson , på telefon 031-334 15 72.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-01-31
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se