Junior Projektinköpare till Dentsply

Om jobbet

Nu söker vi på Wise Professionals en projektinköpare till vår kund Dentsply Sirona. Dentsply Sirona är världens största tillverkare av tandvårdsprodukter och -lösningar, och har under 130 år erbjudit innovationer och service till tandvårdssektorn och patienter över hela världen. Dentsply Sirona utvecklar, tillverkar och marknadsför ett heltäckande utbud av produkter och lösningar för dental hälsa, liksom andra medicintekniska förbrukningsartiklar och har en stark varumärkesportfölj i världsklass.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid fram till årsskiftet med start omgående. Det finns goda chanser till förlängning alternativt anställning hos kund.

Ditt uppdrag

Dentsply Sironas globala huvudkontor ligger i USA, i York, Pennsylvania, och det internationella huvudkontoret finns i Salzburg, Österrike. Tillsammans med ditt team, bestående av ytterligare 7 inköpare, sitter ni på Dentsply´s kontor i Mölndal.

Som projektinköpare är du ansvarig för inköpsaktiviteterna i anvisade produktutvecklings och ändringshanteringsprojekt. I projektet ingår medlemmar från R&D, QA, Supply Chain och Marknad. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Inköp av till exempel instrument och material till implantat
  • Leverantörsavtal
  • Offertarbete
  • Leda och koordinera externa designgenomgångar och projektspecifika möten med leverantörer
  • Stödja affärsansvariga inköpare med information och dokumentation av avtalsrelaterade uppgifter
Din bakgrund

Som projektinköpare har du en eftergymnasialutbildning inom teknikområdet, gärna med inslag av ekonomi. Du är nyutexaminerad alternativt har ett till tre års aarbetslivserfarenhet inom projektinköp och då företrädesvis inom en teknisk verksamhet. Då du kommer leda förhandlingar, ha leverantörskontakter samt skriva avtal ser vi att du är affärsmässig och insatt i frågor som kostnader och vinst och förstår skillnad mellan projektverksamhet och linjeverksamhet.

För att lyckas i rollen krävs det att du är initiativrik och självgående samt en duktig genomförare från start till slut. Då du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt, ser vi att du är en förtroendeingivande person som är lätt att få kontakt med.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Louise Grammatikas på 076-525 90 32, louise.grammatikas@wise.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Logistik
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 juli

Om företaget