Säljare mot Byggföretag

Säljare mot Byggföretag

Vill du bli vår nya säljare

Vilka är vi? Cremab Isolering är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Våra kunder är alla som äger, bygger eller förvaltar en fastighet, dvs. vi riktar in oss mot villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggföretag

Din framtida arbetsplats Cremab Isolering är ett tillväxtbolag som vi medarbetare är stolta över. Vi är med och skapar ekonomiska fördelar för våra kunder. Vi söker ständigt efter nya kunder att utvecklas tillsammans med. Detta ställer stora krav på oss som medarbetare och det är något som vi gillar. Vi växer hela tiden, vill du vara med på vår resa in i framtiden? Vi är ständigt på jakt efter engagerade och drivna personer och om du känner igen dig i den beskrivningen, tveka inte! Hos oss är du alltid välkommen!

Dina kommande möjligheter

Säljtjänsten innebär ansvar för försäljning av lösullsisolering mot Byggföretag i Västra Götalands regionen. Försäljningen av våra tjänster sker genom besök hos byggföretag som är på väg eller håller på att bygga nya fastigheter. Eftersom nybyggandet i den här regionen pågår för fullt behöver vi förstärka vår försäljningsorganisation med en ny säljare.

Vem trivs här?

Trivs med att jobba självständigt, är utåtriktad och målmedveten samt drivs av att göra affärer och nå resultat. Är van vid att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål och har flera års erfarenhet av försäljning mot byggföretag. Stor vikt läggs vid personligheten. Är engagerad, noggrann och ansvarsfull. Har lätt för att samarbeta och knyta kontakt med nya människor. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara driven och innovativ. Du känner dig trygg och säker i mötet med kunder och människor i förtroendepositioner. Det är en stor fördel om du har goda kontakter inom byggbranschen och har jobbat mot segmentet tidigare.
  • Driven,
  • Lösningsorienterad
  • Resultatinriktad
Vad erbjuder vi

Vi erbjuder dessutom mycket fördelaktiga villkor och ett generöst provisions-system. Tjänstebil ingår också i tjänsten. Säljjobbet är mycket fritt och där finns stor möjlighet att påverka sin egen planering.

För att läsa mer om bolaget och våra tjänster -www.cremab.se/karriar

Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cremab Isolering AB är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Vi tar totalansvar från första kontakten till avslutad entreprenad samt att vi erbjuder marknadens bästa isoleringsprodukt med unika egenskaper!

Vi riktar in oss mot Privata- och kommunala fastighetsbolag, HSB, Riksbyggen och andra Bostadsrättsföreningar, Byggfirmor samt massor av egna hem dvs villor, garage etc, såväl för nyproduktion som tilläggsisolering.