Byggprojektledare till Cramo Adapteo Göteborg

Byggprojektledare till Cramo Adapteo Göteborg

Vill du arbeta med den perfekta lösningen för våra kunders allt växande behov av flexibla utrymmen. Samt med ett starkt sammansvetsat team på en av Sveriges bästa arbetsplatser?

Som byggprojektledare ansvarar du för hela byggprocessen från etablering / ombygnation till avetablering av våra moduler. Du har det fulla ansvaret för planeringen och genomförandet av projektet och verkar i nära samarbete med såväl kund, det interna teamet och underentrprenörer. Du har en central roll i vår leveranskedja och rollen ställer krav på både problemlösningsförmåga, planering och beslutsfattande.

Din profil

Vi tror att du som söker är utbildad byggnadsingenjör med erfarenhet av byggledning och projektledning. Alternativt har du arbetat i projekt med byggledning som exempelvis arbetsledare på entrepenadföretag inom byggbranschen. Har du erfarnehet av arbete med moduler är det meriterande.

Som person är du:
  • Strukturerad med fokus på säkerhet, kvalitet, tid och kostnad
  • Planerande med förmågan att vara flexiblel inför förändring
  • Duktig på att prioritera och en god beslutsfattare
  • Relationsbyggande både internt och externt för att bygga ett långsiktigt förtroende
Vi erbjuder

ett fritt och spännande arbete med placeringsort i Göteborg. Eftersom våra moduler är flyttbara så arbetar du där kundens projekt finns, vilket kan innebära resor i tjänsten primärt. Vi som arbetar här trivs tillsammans och drivs av att arbeta för nöjda kunder. Vi strävar efter en så jämlik arbetsplats och lägger stor vikt vid mångfald.

Ansökan

Vi kommer att hålla intervjuer löpande så skicka din ansökan och CV så snart som möjligt. Om du har frågor kontakta Richard Jacobsson på mobil 072-200568

Cramo Adapteo hyr ut flyttbara lokaler av hög kvalitet för kontor, skola, förskola och boende i Sverige och i sex andra länder i norra Europa. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet och 2015 uppgick om sättningen till 100 mEUR för Cramo Adapteo totalt.

Cramo Adapteo är en del av Cramo-koncernen. Med drygt 2500 anställda och en omsättning på 688 mEUR 2015 är Cramo näst störst i Europa inom uthyrning av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Moderbolaget Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juli (34 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.