Kallskänka till Nola Bistro - ny restaurang i GoCo Mölndal*

Kallskänka till Nola Bistro - ny restaurang i GoCo Mölndal*

Har du ett driv att vara med och skapa framtidens matkultur? Är du en kallskänka som brinner för hållbarhet, hälsa och livets goda? Gillar du att utveckla mer än att förvalta? Är du grym på att bygga service- och innovationskultur med ditt team? Då är du rätt person för uppdraget!

I februari 2023 öppnar Nola Bistro och Vigor & Joy's café i Mölndals allra nyaste och mest spännande stadsdel, GoCo Health Innovation City. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surdegsfralla till eftermiddagens energigivande fika eller spontana AW, där emellan en god lunch och ett event eller två. Nu vill vi ha med dig, en kallskänka som brinner lika starkt som vi gör för framtidens hållbara och hälsosamma matkultur, en matkultur som kräver innovation och nytänk och som inte gör avkall på livets goda.

Vill du veta mer om Nola Bistro kika in här

Om rollen
Fokus kommer vara på det gröna köket med säsongens råvaror både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder gästen på god, hållbar gastronomi under avslappnade former med en variation i matlagningen såsom sallader, smörgåsar och enklare bakning. Som kallskänka ansvarar du för kallköket samtidigt som har ett tätt samarbete med övrig kökspersonal. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten så arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Planera, förbereda och tillaga maten i kallköket till restaurangen, caféet och catering
  • Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
  • Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
  • Samarbeta tätt ihop med övrig kökspersonal
  • Vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten samt säkerställa att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster
  • Delta i utveckling och förbättring av verksamheterna tillsammans med dina kollegor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mölndal som inleds med en sex månaders provanställning. Du kommer arbeta dagtid måndag-fredag men kvällar och helger kan också förekomma.

Vår perfekta match
Du har en restaurangutbildning och har minst två års erfarenhet som kallskänka samt har ett genuint intresse för kallköket och dess råvaror. Har du dessutom erfarenhet från bageri ser vi det som meriterande. Du har en god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Du kommunicerar obehindrat, både i tal och skrift i svenska och har en god kunskap i engelska samt en grundläggande datanivå.

Du
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du kommer att trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra. Du är trygg i dina kökskunskaper samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion med mat. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Du bidrar helt enkelt aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning som smittar över till våra gäster. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors nya restaurangkoncept med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Övrig information och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta regionchef Marina Thunberg via mail marina.thunberg@coor.com.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet - från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 27 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).