Cafébiträde Nola Bistro - ny restaurang i GoCo Mölndal

Cafébiträde Nola Bistro - ny restaurang i GoCo Mölndal

Har du en fingertoppskänsla för service och kan leverera ett bemötande utöver det vanliga? Har du erfarenhet som cafébiträde, konferensvärdinna och har baristakunskaper? Då passar den här tjänsten dig!

I februari 2023 öppnar Nola Bistro och Vigor & Joy's café i Mölndals allra nyaste och mest spännande stadsdel, GoCo Health Innovation City. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surdegsfralla till eftermiddagens energigivande fika eller spontana AW, där emellan en god lunch och ett event eller två. Nu vill vi ha med dig som vårt cafébiträde och konferensvärdinna med baristakunskaper som brinner lika starkt som vi gör för framtidens hållbara och hälsosamma matkultur, en matkultur som kräver innovation och nytänk och som inte gör avkall på livets goda.

Vill du veta mer om Nola Bistro kika in här

Om rollen
Som cafébiträde tillika konferensvärdinna kommer du ha daglig kontakt med både gäster och medarbetare och du är en av dem som bidrar till en arbetsmiljö med glädje och högt i tak. Oavsett om det är dags för frukost, lunch, mellanmål eller konferensevent så kommer du vara den som välkomnar våra gäster till en kreativ och avslappnad miljö där gott kaffe alltid finns nära till hands. Du har en central roll i att skapa goda gästrelationer och att se till att caféet är i toppskick och att alla våra gäster får service i stjärnklass. Du är alert och tillgänglig med en hjälpande hand där det behövs inom teamet.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Ge service till våra gäster
  • Skapa traditionella och nydanande kaffekreationer
  • Servering av mat och dryck
  • Försäljning av varor över disk
  • Fylla på varor
  • Ta emot leveranser och hålla rent, snyggt och trivsamt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mölndal och vi tillämpar en provanställning på 6 månader. Arbetstiden är förlagd till vardagar på dagtid men kvälls- och helgarbete kan ibland förekomma.

Vår perfekta match
Detta är en roll för dig som har tidigare erfarenhet av arbete i café och/eller som konferensvärdinna, har du dessutom en baristautbildning och kassavana i botten ser vi det som meriterande. Du talar och läser svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vidare ser vi gärna en digital mognad och vana av att använda datorn i ditt arbete.

Du
Då du dagligen kommer möta ett stort antal gäster och medarbetare lägger vi stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och att få människor att trivas och känna sig välkomna. Du trivs i ett högt tempo och är noggrann samt självgående. Du har en naturlig känsla för god och professionell service och sätter andras behov främst. Vidare är du en lyhörd och positiv person som ställer upp för både kunden och arbetskamrater när det behövs och förstår vad som gör skillnad.

Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors restaurang Nola Bistro med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Övrig information och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta regionchef Marina Thunberg via mail marina.thunberg@coor.com.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet - från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 27 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).