Butikssäljare Kolonial - Coop Kållered

Butikssäljare Kolonial - Coop Kållered

Coop Kållered söker nu en glad, pigg och matglad medarbetare till vår butik!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Vidare är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att se till att kolonialavdelningen håller hög kvalité. Ditt mer specifika ansvar kommer att vara för dricka, snacks/kex och kakor. Arbetstider på kvällar och helger förekommer.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Säljledare Patrik Strid tfn: 010-741 50 34 alt mail: kallered.sc.kol@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via coop.se
  • Tidigare erfarenheter från dagligvaruhandeln är meriterande
  • Svenska i tal och skrift är ett krav
  • Genomförd gymnasieutbildning är ett krav
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.