B-ansvarig Frukt & Grönt Coop Mölnlycke

B-ansvarig Frukt & Grönt Coop Mölnlycke

Har du en stark drivkraft och ett brinnande intresse för mat? Då kan du vara den vi söker!

Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande butik som ständigt överträffar kundernas förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom din servicekänsla och din kreativitet.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av att arbeta i butik och som kan ge avdelningen en stor inspiration. I din roll som B-ansvarig frukt- och grönt ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan, du kommer att sköta avdelningen ihop med en otroligt driven A-ansvarig.

Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och att du är positiv och driven som person.

Vi vill att du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka med tillträde enligt ök.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef David Lövberg tfn: 010-743 53 41.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 oktober 2019. Ansökan lägger du in via coop.se
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.