Student sökes till rollen som butikssäljare

Student sökes till rollen som butikssäljare

Om företaget

Företaget har i detta fall valt att vara anonyma och mer information om företaget får du om du går vidare i processen. Alla frågor om tjänsten ställs till ansvarig rekryterare i detta fall Evelina Robertson (evelina.robertson@clevry.com).

Din roll

Företaget söker nu en ny butiksäljare till sitt team i Mölndal. I din roll kommer du att bistå med god kundservice och vara experten på företagets varor som de säljer. Du kommer också hjälpa kunder över telefon och mejl samt hjälpa till i den dagliga verksamheten så att det är snyggt i butiken och att allt är på plats.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid med start v. 34-35. Du kommer primärt att arbeta under lördagar, men även täcka upp vid behov vid ex. ledighet eller om ordinarie personal är sjuk.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Bidra med god kundservice
 • Sköta den dagliga verksamheten
Din profil

Vi söker dig som är student, eller har annan huvudsaklig sysselsättning, och har erfarenhet av kundservice. Du behöver även ha god datorvana. För den här rollen krävs det att du är flytande i svenska i tal och skrift.

Som person är du anpassningsbar, serviceinriktad och lösningsorienterad.
  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Rekryteringsprocessen
  Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 70 455 77 40. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Område Mölndal
  Yrkesroll Försäljning, Butik
  Typ av anställning Extrajobb
  Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (2 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90