VS-montörer, Caverion - Göteborg

VS-montörer, Caverion - Göteborg

Vi söker nu flera ansvarsfulla och ambitiösa VS-montörer till vår filial i Göteborg. Du kommer att bli en del av vårt högst kompetenta och trevliga team som arbetar med samtliga tekniska installationer och fastighetsdrift.

Arbetsuppgifter
Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du kommer främst att arbeta med installationsprojekt mot fastighetsutvecklare, byggentreprenör, industri och offentliga byggnader.

För att arbeta som VS-montör hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även
 • Daglig kontakt med leverantörer, kunder och medarbetare
 • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system
 • Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner
 • Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör
 • Leverera tidrapporter och underlag avseende tilläggsarbeten till projektledaren
 • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
Kompetens
 • Certifiering inom VS
 • Minst två års erfarenhet som VS-montör
 • Vana att arbeta självständigt
 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
 • B-körkort
Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3200 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 0730-817404 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. Avdelningschef Tony Serenban tel. 0703-736509 mail tony.x.serenban@caverion.com alt.Projektledare Harri Lilja tel. 0725-286958 mail harri.lilja@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast den 24 februari 2019.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.