Innesäljare - callidus - kållered

Innesäljare - callidus - kållered

INNESÄLJARE - CALLIDUS

Vi söker nu ytterligare en innesäljare för att stärka upp vårt team.
Är du en "fena" på service och kundrelationer och har ett visst tekniskt intresse?
Då är det Dig vi söker!

VAD SKALL DU GÖRA?

Som innesäljare hos oss på CALLIDUS kommer du arbeta huvudsakligen med försäljning via telefon till befintliga kunder, ordermottagning samt uppsökande försäljning mot nya kunder. Du behöver ha daglig kontakt med dina kunder för att planera in vad som behöver läggas fokus på.
Du arbetar utifrån en budget och med hjälp av din analytiska förmåga och sinne för problemlösning kommer du ha högsta prioritet att driva försäljning för att öka lönsamhet och omsättning hos våra kunder.
Du kommer även ta emot och planera inkommande beställningar, kundförfrågningar och hjälpa kunder med produktinformation. Vi ser att du har en passion för försäljning och kundkontakt där ni tillsammans skapar bästa affären för båda parter.

Du kommer bland annat att;
  • Ringa nya och befintliga kunder
  • Ta emot och lägga order
  • Delta i veckomöten och planera tillsammans med de andra avdelningarna
  • På daglig basis vara delaktig i planering av volymer och målsättningar
VI SÖKER DIG SOM...

...trivs i en roll med mycket social kontakt och sprider naturlig energi till såväl din omgivning som över telefon. Som person är du positiv, ser möjligheter och får saker att hända. Du tar dig an arbetsuppgifter med stort ansvar, arbetsglädje och noggrannhet både gentemot kund och i det interna samarbetet.

Om du har teknisk erfarenhet så vore det uppskattat men inget måste. Du besitter en god PC-vana och hanterar enkelt Officepaketet. Finns CAD med på din lista så ser vi positivt på det.

VARFÖR CALLIDUS?

Som medarbetare på Callidus ingår du i ett team med hög kompetens och stort kundfokus. Värdesätter du ett omväxlande, självständigt, stimulerande arbete med högt i tak, då är Callidus arbetsplatsen för dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Kållered

OMFATTNING: Heltid, 100%. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.

LÖN: Månadslön

Redan börjat fila på din ansökan? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. För ytterligare information kontakta försäljningschef Peter Östman
T:031-99 77 07, 0709-997707
M: peter.ostman@callidus.se
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PROFFS PÅ VATTENRENING

Vi på Callidus är marknadsledande när det kommer till att rena vatten, och våra produkter finns att köpa hos över 500 återförsäljare i hela Sverige. Vi har funnits på marknaden sedan 1949.

Vi löser vattenreningsproblem för allt från fritidshus, restauranger, hotel och golfklubbar samt att vi installerar nytt, renoverar och uppgraderar vattenreningen. Callidus är ensamma i branschen med kompletta serviceplaner som ger 36års garanti. Vi ligger i framkant när det gäller cirkulär ekonomi.
På Callidus är vi 17 medarbetare med huvudkontor på Bangårdsvägen 31 i Kållered strax utanför Göteborg. Våra vattenreningskonsulenter och servicetekniker står redo för service över hela Sverige och Skandinavien.

Läs gärna mer på www.callidus.se