Teknisk innesäljare

Teknisk innesäljare

Vi söker nu en Teknisk innesäljare med placering på vårt kontor i Kållered.

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta bygga vår verksamhet samt stärka våra positioner ytterligare i Sverige. Dina arbetsuppgifter blir att besvara kundförfrågningar, skriva kunderbjudanden, bevaka och sälja via telefon på uteliggande offerter inom villa, projekt och service.

Du kommer att vara med i hela kundprocessen i form av kampanjarbete, provsvar på vattenanalyser, offertgivning, försäljning, uppföljning och bearbetning av eftermarknaden. I arbetet ingår att du har en hög servicekänsla och högt kundengagemang.

Du är som person drivande, initiativrik och har ett stort intresse av försäljning. Du har vana av kundkontakter via telefon sedan tidigare och du har ett visst tekniskt intresse. Har du erfarenhet av teknik och VVS är det meriterande men dock inte nödvändigt. Det är viktigt att du har god PC vana i Office-paketet, Cad kunskaper är meriterande.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete i en arbetsmiljö med högt till tak.

För ytterligare information och ansökan kontakta vår försäljningschef Peter Östman, peter@callidus.se eller vår VD Jens Bengtström, jens@callidus.se

Tillträde omgående.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.callidus.se
Sista ansökningsdag 16 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Callidus jobbar vi med att lösa vattenreningsproblem för allt ifrån villa-, båt- och husvagnsägaren till vattenföreningars, industriers, och mindre kommuners behov avseende nyinstallation, renovering och uppgraderingar samt löpande service och underhåll.

Vi utför allt ifrån analys och bedömning av vattnets kvalitet samt utformar förslag på bästa tänkbara lösning, baserad på kundens problem, behov och önskemål. Vi har lösningar på allt ifrån små filter för en mindre dricksvattenförbrukning för det egna eller kommunala vattnet, till större anläggningar avsedda för hela vattentäkter finns i sortimentet.

Callidus grundades 1949 och vi har kontor i Kållered strax utanför Göteborg. Verksamhet bedrivs främst i Sverige, och övriga Skandinavien. www.callidus.se