Vi söker en affärsdriven säljare

Vi söker en affärsdriven säljare

Sveriges nya köp och säljsajt Bytupp.se söker en affärsdriven säljare som vill vara med på resan framåt och förändra annonserandet för en hel bransch.
Inititalt kommer bearbetningen ske med telefonen som arbetsverktyg men när Covid-19 släpper taget så kommer även det kombineras med kundbesök.

Du kommer ingå i ett dynamiskt team ihop med Sales, Customer Success och VD där entreprenörsanda, ansvar, teamwork, nytänk och startupmentalitet genomsyrar allt vi gör.

Vi sitter i fina lokaler utmed Mölndalsån på Flöjelbergsgatan i Mölndal.

Vi har länge sett ett behov av en sajt där det är enkelt att lägga ut annonser, men framför allt att söka. Bytupp.se är indelad i åtta huvudkategorier som sedan bryts ner i 36 underkategorier. Letar du till exempel efter en minigrävare räcker det med ett par knapptryck för att hitta rätt. En stor fördel är att du slipper fritextsöka som på liknande sajter. Här hittar du allt du vill ha på en gång. BytUpp andas entreprenad och transport och är till för användarna.
Mer info
Kontaktperson Johan Salinder
Telefon 076-837 71 77
Email Mejla Johan Salinder
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bytupp.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det var för ett par år sedan som Johan Salinder, grundare och vd till BytUpp, fick idén till en ny köp- och säljsajt skräddarsydd för företag och privatpersoner inom entreprenad och transport. Sagt och gjort, för snart ett år sedan, den 23 december 2019, gjorde BytUpp sin entré på nätet för första gången och i höstas gick ett Londonbaserat företag med svensk anknytning in som finansiär.