Butikssäljare till vår butik i Göteborg

Butikssäljare till vår butik i Göteborg

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn samt visningsbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping och Uppsala. Välkommen att läsa mer på www.bygghemma.se.

Vill du jobba extra, bli en mästare på våra produkter och dela med dig av det du kan till våra kunder? Då kan du vara personen vi söker!

Vi söker nu en kund- och serviceorienterad Butikssäljare till vår butik i Göteborg (Mölndal) som vill guida våra kunder rätt i deras projekt, genom ett av Nordens starkaste och bredaste sortiment inom produkter för hemmet.

Om rollen

Vi är e-handeln som satsar stort på fysiska butiker. Majoriteten av våra kunder lägger sina ordrar online i vår webbutik. Men vissa behöver lite extra hjälp i beslutet, rådgivning eller så vill de få inspiration i en miljö där vi visar upp noga utvalda delar av vårt breda sortiment. Därför har vi ett antal fysiska butiker runt om i landet där kunden har möjlighet att träffa någon som kan hjälpa dem framåt i deras projekt.

Det är minst lika viktigt för oss att kunden är nöjd med produkterna de köpt som den servicen vi ger, det skapar återkommande kunder och ger långvariga relationer. Som Butikssäljare tar du våra kunder i handen och hjälper dem att genomföra köpet på bästa möjliga sätt utifrån kundens unika önskemål och behov.

Till din hjälp har du dina kolleger, en supportstruktur med ett högt erfarenhetskapital och inte minst våra leverantörer som du kontinuerligt kommer vara i kontakt med, det är ofta där svaren finns när vi behöver dem.

Lönen är fast, med en rörlig del utifrån både kundnöjdhet och resultat.

Om dig

Vi erbjuder en egen grundläggande internutbildning i produkter, sortiment och orderhandläggning så vi kräver inga större förkunskaper inom byggvaruhandeln, men ett mycket starkt intresse för våra produkter ser vi som en självklarhet för att du ska utvecklas i rollen. Som person är du ambitiös och tar personligt ägarskap över din egen kunskapsutveckling.

Du gillar tanken av att kombinera orden "service", "kundfokus" och "försäljning" på ett framgångsrikt sätt. Du är kommunikativ i mötet med kunden och gillar både tempo och puls. Du håller alltid ett mycket högt fokus på affären och söker hela tiden möjligheter att utveckla denna.

Övrigt

Tjänstgöringsgrad: 100 % i vår butik i Mölndal.

Låter detta som din typ av utmaning?

Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Om företaget
Bygghemma.se är en del av BHG, den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden, med en nettointänkt på cirka 9 Mdkr 2020.

Inom BHG ingår över 95 onlinedestinationer, innefattande till exempel: www.bygghemma.se, www.trademax.se, www.chilli.se, www.furniturebox.se och www.nordicnest.se - och över 70 showrooms. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har verksamheter i de flesta europeiska länder. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.

BHG:s e-handelsverksamheter - www.wearebhg.com - har över 2 000 anställda som varje dag arbetar för att skapa en optimal köpupplevelse genom kombinationen av ett oöverträffat produktutbud och smart teknologi, kombinerat med ledande produktexpertis och ett brett utbud av service- och tjänster.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juni 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Vi är en del av BHG Group, den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden, med en nettointänkt på 9 Mdkr 2020. Inom BHG ingår över 100 onlinedestinationer, innefattande till exempel: bygghemma.se, trademax.se, chilli.se, furniturebox.se och taloon.com - och över 70 visningsbutiker. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.

BHG:s e-handelsverksamheter - www.wearebhg.com - har över 1 900 anställda som arbetar tillsammans varje dag för att skapa en optimal köpupplevelse!