Servicekoordinator till affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security i Mölndal eller Jönköping

Servicekoordinator till affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security i Mölndal eller Jönköping

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Nu söker vi en koordinator till vårt servicecenter på Bravida Fire & Security med placering i Mölndal eller Jönköping.

Om jobbet
Rollen som servicekoordinator på Bravida Fire & Security innebär att du är en del av ett team som arbetar med inkommande samtal och e-post, order, faktureringsunderlag och diverse andra administrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Ta emot och registrera ärenden från kunder och andra intressenter
  • Fördela ärenden och uppdrag till rätt medarbetare
  • Följa upp utförande av uppdrag
  • Skapa fakturaförslag
  • Utföra administrativa uppdrag
Som servicekoordinator på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom ett proaktivt engagemang, kunskap och intresse.

På affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security är vi i dagsläget totalt 153 medarbetare bestående av tekniker, säljare, projektledare, serviceledare, projektörer samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Vi jobbar med allt inom brand, säkerhet, kameraövervakning och lås. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet.

Vem är du?
Vi söker en lagspelare som har en administrativ och koordinerande ådra, samt är van att på ett trevligt och professionellt sätt kommunicera med kunder och medarbetare.

Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt. Eftersom vi befinner oss i ett expansivt skede ser vi att du är en person som utmanas av detta, är intresserad och delaktig. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt är framgångsfaktorer för den här tjänsten.

Bravida värdesätter en jämn könsfördelning, varför vi för den här tjänsten gärna ser manliga sökande.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Läs mer på www.bravida.se

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-05-31.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (13 dagar kvar)