Junior Säkerhetstekniker till Bravida Säkerhet i Göteborg

Junior Säkerhetstekniker till Bravida Säkerhet i Göteborg

Är du serviceinriktad, gillar ordning och reda och vill utvecklas inom säkerhetsteknik? Nu söker vi en junior säkerhetstekniker inom service till Göteborg.

Om jobbet
Tjänsten som junior säkerhetstekniker på Bravida Säkerhet innebär ett utvecklande och ansvarsfullt arbete. Du kommer att vara en del av ett hjälpsamt team och dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av:
  • Felsökning, reparation, installation, driftsättning och underhållsservice av brandlarm, passagesystem/inbrottslarm och CCTV
  • Att stödja vår kund i användandet av deras säkerhetsanläggning
  • Att identifiera brister och förbättringar utifrån kundens behov och föreslå lösningar
  • Att verka för merförsäljning
Vem är du?
Vi söker dig med stort teknikintresse och en vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Det är naturligtvis meriterande om du har några års erfarenhet inom säkerhetsbranschen, men vi tror att du som söker befinner dig i början av din karriär och att du nyligen har avslutat en utbildning inom säkerhetsteknik. Alternativt att du arbetar som elektriker idag och har ett särskilt intresse för att utvecklas inom säkerhetsteknik. Hos oss får du oavsett möjlighet att växa in i rollen. B-körkort är ett krav.

Som person är du lyhörd, engagerad och resultatinriktad med en brinnande passion för service. Du är kundorienterad med en positiv attityd och vi ser att du har en god förmåga att utveckla affärsrelationer. Vidare sätter du stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
På Bravida Säkerhet är vi i dagsläget drygt 150 personer; tekniker, säljare, projektledare, serviceledare samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Vi jobbar med allt inom brand, säkerhet, lås och CCTV. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet.

Läs mer på https://www.bravidasakerhet.se

Vad erbjuder vi dig?
Du blir en del av vårt framgångsrika team i Göteborg med stora möjligheter att utvecklas. Vi har god sammanhållning och hjälps åt att sträva mot samma mål. Vi värnar om vår gemenskap och genomför regelbundet motivationshöjande aktiviteter såsom konferenser på annan ort eller afterwork. Vi jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag.

Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. möjlighet till tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för tjänsten är den 2022-10-20.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så passa på att söka tjänsten redan idag om just du passar in på profilen!

Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen Ansök nedan och svara på ett antal frågor.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (16 dagar kvar)