Projektledare inom ventilation till Bravida i Göteborg

Projektledare inom ventilation till Bravida i Göteborg

PROJEKTLEDARE INOM VENTILATION TILL BRAVIDA I GÖTEBORG

Vill du bli en del av Bravida? Ett företag som flera år i rad blivit rankad till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Nu söker vi en projektledare inom ventilation till Göteborg. Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I juni 2020 utökades Bravida Ventilation i Göteborg genom förvärvet av företaget Ventfyran. Idag består avdelningen av 25 medarbetare som har en bred kompetens som alltid sätter kunden i fokus.

Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för installationsprojekt från projektplanering till leverans och du kommer i din roll arbeta med nedan delar:

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Att arbeta med kalkyl, inköp, ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation vid utförande av projekt
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete
Bravida i Göteborg har avdelningar inom El, VS, Ventilation, Vitvaror och Säkerhet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt 3-5 års yrkeserfarenhet av en liknande roll. Du är intresserad av människor och har arbetat som ledande montör eller någon annan form av arbetsledare. Erfarenhet från installationsbranschen eller arbete inom ventilation är ett krav.

B-körkort är ett krav.

I din roll som projektledare får du frihet under ansvar och vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Som person är du noggrann, målinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet.

Om tjänsten

Tjänsten som projektledare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Bravida. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på.

Läs mer om Bravida på: www.bravida.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är störst i Norden inom installation och service med cirka 12 000 medarbetare. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service inom el, vs och ventilation, ger Bravida fastigheter liv. Vi levererar helhetslösningar och specialisttjänster, allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bolaget, som flera år i rad rankats till Sveriges bästa arbetsgivare, är nu i en expansiv fas och vill satsa på nya talanger, kanske är du en av dem.
Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida.