Kalkylator inom ventilation till Bravida i Göteborg och Borås

Kalkylator inom ventilation till Bravida i Göteborg och Borås

KALKYLATOR INOM VENTILATION TILL BRAVIDA I GÖTEBORG OCH BORÅS

Vill du bli en del av Bravida? Ett företag som flera år i rad blivit rankad till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vi söker nu en noggrann och strukturerad kalkylator till ventilationsavdelningarna i Göteborg och Borås.

Arbetsuppgifter

Som kalkylator på Bravida arbetar du självständigt och har ansvar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer även att delta vid projektplanering, upprätta efterkalkyler samt medverka vid avtalsförhandlingar. Du har ett nära samarbete med både avdelningschefen och projektledarna.

På Bravida i Göteborg finns kompetens inom el, vs och ventilation, säkerhet samt vitvaror där man ofta arbetar med samtliga installationer i sina projekt. Ventilationsavdelningarna i Göteborg och Borås består av ca 50 medarbetare som drivs av engagemang, handlingskraft, kvalitet och att ha roligt på jobbet. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Arbetsuppgifternas innehåll:
  • Upprätta kalkyler och medverka vid projektets planering
  • Ta in offerter
  • Medverka vid avtalsförhandlingar
  • Medverka vid större inköp på projekten
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har teknisk utbildning och flerårig erfarenhet som kalkylator inom ventilation, alternativt att du har arbetat som projektledare eller konstruktör inom ventilation. Du har goda kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik.

Vi ser helst att du jobbat i något branschspecifikt kalkylprogram, så som LUBE, PVF eller Wikells. Erfarenhet av kalkylering/projektering för totalentreprenader är meriterande. Då vårt arbete sker i datamiljö ska du ha god datorvana samt mycket goda kunskaper i excel.

B-körkort är ett krav.

För att passa in i rollen som kalkylator krävs det att du är noggrann, uthållig och har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett sinne för detaljer, ett förtroendegivande arbetssätt och är resultatorienterad.

Du är van att arbeta självständigt och att leda dig själv i ditt dagliga arbete men är samtidigt en samarbetsvillig person som trivs i ett öppet och vänligt klimat där alla hjälps åt med projektens och kundens bästa i fokus.

Om tjänsten

Tjänsten som kalkylator är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Bravida. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.

Placeringsmöjlighet för tjänsten kan vara i Göteborg eller Borås men arbetsfördelningen kommer att vara jämnt fördelad på dem båda enheterna.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på.

Läs mer om Bravida på: www.bravida.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är störst i Norden inom installation och service med cirka 12 000 medarbetare. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service inom el, vs och ventilation, ger Bravida fastigheter liv. Vi levererar helhetslösningar och specialisttjänster, allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bolaget, som flera år i rad rankats till Sveriges bästa arbetsgivare, är nu i en expansiv fas och vill satsa på nya talanger, kanske är du en av dem.
Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida.