Solcellsmontör med goda utvecklingsmöjligheter - BRION

Solcellsmontör med goda utvecklingsmöjligheter - BRION

Om BRION
Brion grundades 2017 och har idag över 200 anställda. Nybyggarandan och entreprenörsandan är stark. De växer tillsammans med sina kunder och personal. Brion sätter stort värde på erfarenhet och utbildning men rätt inställning och mod är lika viktigt. Brion Solenergi arbetar främst med installation och projektering av solcellsanläggningar, men också konsultuppdrag inom energi och projektledning. Verksamheten är fokuserad på byggentreprenader för företagskunder och kommersiella fastighetsägare i Västra och Södra Sverige.

Om tjänsten
Till BRION söker vi dig som är intresserad av ett spännande uppdrag som solcellsmontör där du får möjlighet att arbeta för en bättre miljö. Hos Brion får du utvecklas, arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet. Är du också en bra ledare och vill ha stora möjligheter att utveckla samt påverka ditt arbete? Med rätt inställning och driv kan även en roll som arbetsledare erbjudas.

Arbetet är varierande och uppdrag förekommer på olika orter i Västra Götaland, Halland och Skåne. I perioder kan jobbet innebära en del resor med övernattning på annan ort.Arbetstiderna är till största del förlagda 07.00-16.00 måndag-fredag.

Arbetsuppgifter
  • Inmätning och infästning av solceller på tak
  • Installation och montage av solceller utifrån ritningar
  • Funktionstestning, mätningar och inställningar
  • Montage och installation av displayer, nödstopp, kommunikationsboxar
Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta i team. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du behöver vara lösningsorienterad, våga ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är praktiskt lagd, trivs med att arbeta utomhus och är bekväm med arbete på hög höjd.

Vi ser att du har:
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • B-körkort
Tidigare erfarenhet av montage, takläggning eller liknande arbete är meriterande.

Vill du vara med i en framtidsbransch där du har en avgörande roll i en växande verksamhet? Då kan du vara den vi söker!

Tjänsten tillsätts i maj och börjar som en visstidsanställning via oss på Boxflow med goda möjligheter för direktanställning hos Brion - förutsatt att alla parter trivs och är nöjda.

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gamechangers - med viljan att förändra
Boxflow erbjuder tjänster inom TPL, bemanning samt logistikkonsulting inom logistik, specifikt anpassad mot företag under förändring.

Grundarna av Boxflow har lång och bred erfarenhet från logistikbranschen och har varit med att skapa framtidens e-handelslogistik.

Vi tror att framtiden för lagerhantering är automatiserad. Vi hjälper våra kunder att förstå när det är dags, hur det ska göras och i vilken omfattning.

Läs mer om vår automationsfilosofi här...