Servicemekaniker med inriktning hjulinställning och däck

Servicemekaniker med inriktning hjulinställning och däck

Är du en positiv person som ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Group behöver nu fler engagerade medarbetare! Nu söker vi en tekniker till vår anläggning i Mölndal. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicemekaniker med inriktning hjulinställningar och däck utför och diagnostiserar du service och reparationer på BMW-bilar. Genom fackmannamässiga bedömningar och rådgivning hittar du den bästa lösningen för våra kunder. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för verkstadsprocessen till att bilen är klar för avhämtning. Din ambition är att uppfylla fastställda mål och uppnå optimal kundtillfredsställelse.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning, minst två års arbetslivserfarenhet inom branschen och B-körkort. Du har goda datorkunskaper och förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift. Har du jobbat med hjulinställningar och däck är detta meriterande då tjänsten ligger med inriktning hjulinställning.

Personliga egenskaper
Du har ett biltekniskt intresse och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. För denna tjänst är effektivitet, samarbetsvilja och god prioriteringsförmåga viktiga egenskaper. Det är också betydelsefullt att du har hög arbetskapacitet och kan arbeta självständigt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare heltid med inledande provanställning på Bilia Groups anläggning i Mölndal. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson David Johansson
Telefon 010-497 85 25
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.