Bildelsrådgivare

Bildelsrådgivare

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en engagerad bildelsrådgivare till Bilia Group i Mölndal. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
  • Lämna prisuppgifter
  • Uppackning av beställt material
  • Registervård
  • Uppmärksamma och vägleda kunder när de kommer in till oss
  • Butiksförsäljning
  • Grossistförsäljning
  • Nära samarbete med våra skaderådgivare och rättning av kalkyleringsverktyget, Cabas, till skadeverkstaden.
Kompetenskrav
Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datavana. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus. Det faller dig naturligt att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt. Då Bilia ligger i framkant teknisk ser vi att du trivs med att utvecklas, är lösningsorienterad och målinriktad. Att leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité är självklart! Vi värdesätter att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare, med inledande 6 månaders provanställning på heltid i MölndalSchemalagt helgarbete förekommer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.Facklig kontaktperson för IF Metall Andrew Pettersson, 010-497 83 07.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christoffer Saghede
Telefon 010-497 85 36
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 19 juli 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.