Lagersäljare Beijer Mölndal

Lagersäljare Beijer Mölndal

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor! Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Mölndal söker nu en lagersäljare att stärka teamet med. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Team Beijer!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, punktlig och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

Då vi har en varm och personlig arbetskultur söker vi dig med ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter som lämpar sig väl till vårt team. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Beijers värdeord är stolta
, passionerade
och schyssta
vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare! Tjänsten är på heltid och placeringsort är Mölndal.

För frågor om tjänst eller process kontakta HR Specialist Denise Nilsson, denise.nilsson@beijerbygg.se

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.