Butik- och Lagersäljare extra Beijer Mölndal

Butik- och Lagersäljare extra Beijer Mölndal

Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu butik- och lagersäljare till teamet i Mölndal. Söker du extraarbete och kan arbeta heltid under sommaren? Besitter du dessutom kunskap/ erfarenhet av butik/lager? Då är detta något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Mölndal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu efter nya lager- & butiksäljare till vår filial i Mölndal. Rollen som lager- och butiksäljare består av mycket variation och ansvar.

Uppgifter du möter dagligen som butikssäljare kan vara:
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
  • Försäljning till kund i butik
  • Kassaarbete
  • Varuplock
Uppgifter du möter dagligen som lagersäljare kan vara:
  • Registrering av kundens varor i handdator
  • Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
  • Lasta och lossa varor
  • Ankomstrapportera varor samt mottagningskontroll
Vi söker dig som

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en flexibel roll, snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har giltigt truckkörkort
. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som har roligt på arbetet. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi söker i framtida medarbetare. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Tjänsterna är på deltid, passar perfekt att kombinera med studier. Placeringsort Mölndal. Helgarbete förekommer och möjlighet till heltid under sommarmånader finns.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till formulär kopplat till annons. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

För frågor om tjänsten eller processen kontakta Denise Nilsson, HR specialist,

denise.nilsson@beijerbygg.se

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, sales assistant warehouse, retail, byggmaterial, Mölndal
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.